Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τσάρος όνομα και πράγμα ο Πούτιν! – Η λίστα της χλιδής

Τσάρος όνομα και πράγμα ο Πούτιν! – Η λίστα της χλιδής

Χλιδή που θα την ζήλευαν πολλοί τσάροι περιτριγυρίζει τον Βλαντιμίρ Πούτιν που κατά τα άλλα δηλώνει ότι αισθάνεται σα να δουλεύει σε γαλέρα. Τι γαλέρα όμως! Η αντιπολίτευση έδωσε στην δημοσιότητα την λίστα των παροχών του Κρεμλίνου.

Διαβάστε και κλάψτε!

– 20 πολυτελείς κατοικίες αντάξιες της χλιδής της εποχής των Τσάρων, εκ των οποίων οι εννέα προστέθηκαν στη λίστα από τότε που πρωτοανέλαβε την εξουσία το 2000. Ξεχωρίζουν η εξοχική κατοικία σε έκταση 9.200 στρεμμάτων στη λίμνη Βαλντάι, με σινεμά, μπόουλινγκ, ακόμη και «προεδρική εκκλησία», αλλά και το τριόροφο στις όχθες του Βόλγα, κοντά στο Σαράτοφ, με γερμανικούς πολυελαίους, επίπλωση από Ιταλούς σχεδιαστές, αίθουσα μπιλιάρδου, πισίνα, σάουνα.

– Θέρετρο στην Μαύρη Θάλασσα στο Σότσι και αντίστοιχο χειμερινό σε εθνικό δρυμό στον Καύκασο

– Δύο ανακαινισμένα παλάτια στην Βαλτική

– Υπερπολυτελή γιωτ, με το κορυφαίο να είναι ένα πέντε επιπέδων σκάφος με τζακούζι, μπάρμπεκιου, ξύλινα τμήματα και επενδύσεις από σφένδαμο και ένα γιγάντιο μπάνιο ντυμένο με μάρμαρα. Το δεύτερο έχει μήκος 53,7 μέτρα και περιλαμβάνει εσωτερικό επιμελημένο από κορυφαίους σχεδιαστές, πισίνα, κελάρι με κρασιά, μέχρι και καταρράκτη νερού.

– 43 αεροσκάφη κάθε μεγέθους, από τα οποία ξεχωρίζουν το προεδρικό Ιλιούσιν με την καμπίνα των 18 εκατ. δολαρίων, που είναι στολισμένη με κοσμήματα, ενώ διαθέτει και τουαλέτα κόστους μόλις 75.000 δολαρίων. Επίσης, στο στόλο περιλαμβάνονται δύο Falcon και ένα Airbus

– 15 ελικόπτερα

– 700 αυτοκίνητα για τον ίδιο και τους συνοδούς του, με «ναυαρχίδα» την θωρακισμένη του Mercedes

– 11 μοναδικά ρολόγια, τα οποία αξίζουν συνολικά περίπου 700.000 δολάρια, όταν ο ετήσιος μισθός του Πούτιν είναι μόλις 115.000 δολάρια. Πέντε από αυτά είναι του ελβετικού οίκου Blancpain και άλλο ένα των Γερμανών της A. Lange & Soehne.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο “πατερούλης” Βλαδίμηρος Πούτιν – Παπάδες του φιλάνε τα χέρια! Δείτε το βίντεο – Κόσμος

 

Ο Πούτιν στο Κατάκολο με θαλαμηγό; – Ελλάδα

 

Παράξενοι ακόμη και στο φαγητό οι παγκόσμιοι ηγέτες! – Ο Πούτιν έχει και… δοκιμαστή! – Κόσμος

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε