Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τζιπ πέρασε πάνω από κοριτσάκι γιατί δεν το… είδε καθισμένο στη μέση του δρόμου! (VIDEO)

Τζιπ πέρασε πάνω από κοριτσάκι γιατί δεν το… είδε καθισμένο στη μέση του δρόμου! (VIDEO)

Ένα ακόμη ανατριχιαστικό τροχαίο με θύμα ένα παιδί συγκλονίζει την Κίνα. Οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου!

Τα τροχαία με θύματα παιδιά μοιάζουν σαν… επιδημία στην Κίνα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις εικόνες με το δίχρονο κοριτσάκι που πατήθηκε από αυτοκίνητα και περαστικούς; Αυτή τη φορά, ευτυχώς, τα πράγματα δεν ήταν τόσο σοβαρά. Οι εικόνες, όμως, είναι και πάλι σοκαριστικές.

Σε αγορά της επαρχίας Ζινγιάνγκ μια μητέρα προχωρά, κρατώντας από το χέρι το πεντάχρονο κοριτσάκι της. υπάρχει ένταση μεταξύ τους και ξαφνικά, το παιδί αφήνει τη μητέρα του και Κάθεται στη μέση του δρόμου, αρνούμενο να κινηθεί.

Την ίδια στιγμή, λίγο πιο πέρα, ένα αυτοκίνητο τύπου τζιπ ξεκινάει την πορεία του. Πλησιάζει το σημείο όπου παραμένει καθισμένο το παιδί, αλλά δε σταματάει. Και περνάει από πάνω του!

Αυτή τη φορά, ο οδηγός δεν ήταν αναίσθητος. Αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και κατέβηκε να δει. Κι όταν είδε κάτω από τις ρόδες του το 5χρονο κορίτσι, σήμανε συναγερμός. Η κινητοποίηση ήταν άμεση.

Μαζί με άλλους περαστικούς, η γυναίκα οδηγός και η μητέρα του παιδιού σηκώνουν το αυτοκίνητο στα χέρια για να απεγκλωβίσουν το κοριτσάκι. Και τα κατάφεραν. Η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και επέστρεψε σπίτι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ video! Δίχρονο κοριτσάκι πατήθηκε από δυο φορτηγά και οι περαστικοί δεν το βοήθησαν

Πέθανε το 2χρονο κοριτσάκι από την Κίνα που πατήθηκε από φορτηγά και αγνοήθηκε από περαστικούς

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε