Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν 10 μαχητές τους – Εγκατέλειψαν το πεδίο μάχης

Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν 10 μαχητές τους – Εγκατέλειψαν το πεδίο μάχης

Δημόσιος αποκεφαλισμός 10 μαχητών του Ισλαμικού Κράτους που εγκατέλειψαν τις θέσεις τους στο μέτωπο χωρίς να έχουν πάρει άδεια.

Το Ισλαμικό Κράτος συνέλαβε και καταδίκασε για εσχάση προδοσία τους 10 μαχητές πριν από τον αποκεφαλισμό τους σε πλατεία μπροστά σε πλήθος κοσμου στη Μοσούλη. Οι 10 άντρες, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο πρακτορεία Ara News, είχαν εγκαταλείψει τις θέσεις τους εν μέσω των συγκρούσεων του Ισλαμικού Κράτους με τις κουρδικές δυνάμεις Peshmerga.

“Οι μαχητές κρίθηκαν ένοχοι για την εκκένωση θέσης στο μέτωπο όπου υπήρχαν συγκρούσεις μεταξύ τζιχαντιστών και κουρδικών δυνάμεων Peshmerga. To δικαστήριο της Σαρία στη Μοσούλη αποφάσισε να τους αποκεφαλίσει μπροστά σε εκατοντάδες μέλη τους για να αποτρέψουν άλλους από μια τέτοια ενέργεια χωρίς την άδεια της στρατιωτικής ηγεσίας”.

Έξι από τους μαχητές, σύμφωνα με πηγή από την επαρχία Baaj, όπου πραγματοποιήθηκαν οι εκτελέσεις, ήταν υπήκοοι Συρίας και οι υπόλοιποι από τη Δύση. Δεν είναι η πρώτη φορά που η τρομοκρατική ομάδα εκτελεί δημόσια δικούς της μαχητές για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους ώστε να υπακούν στις εντολές.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε