Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Βασιλικές… επισκέψεις – Κάρολος και Καμίλα κοντά στα θύματα των ταραχών – ΦΩΤΟ και VIDEO

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα διέκοψαν τις διακοπές τους στη Σκωτία για να επισκεφθούν τις συνοικίες του Λονδίνου που βρέθηκαν στο επίκεντρο των αιματηρών επεισοδίων της προηγούμενης εβδομάδας.

Είναι η πρώτη επίσκεψη μελών της βασιλικής οικογένειας μετά τις ταραχές που συγκλόνισαν το Λονδίνο αλλά και άλλες μεγάλες πόλεις επί τέσσερις συνεχείς νύχτες.


Το πριγκιπικό ζεύγος επισκέφθηκε τα προάστια Χάκνεϊ, Κρόιντον και Τότεναμ, όπου συναντήθηκε με οικογένειες που έμειναν άστεγες μετά τις ταραχές. “Καλώς ορίσατε στο Τότεναμ”, τους είπε ένας κάτοικος που τους υποδέχτηκε σε ένα κέντρο ψυχαγωγίας το οποίο συγκεντρώνει δωρεές για τα θύματα.

Η απρόσμενη επίσκεψη του διαδόχου του βρετανικού θρόνου ακολουθεί εκείνην του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον ο οποίος πήγε στο ίδιο κέντρο την Τρίτη.

Οι πρώτες συγκρούσεις ξέσπασαν στο Τότεναμ στις 6 Αυγούστου, δύο ημέρες μετά το θάνατο ενός νεαρού άνδρα, του Μαρκ Ντάγκαν, ο οποίος σκοτώθηκε από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας.



ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: princeofwales.gov.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λονδίνο: Σχεδίαζαν επιθέσεις σε Ολυμπιακά έργα!

Κι άλλο βίντεο ντοκουμέντο! – ΙΧ παρασύρει αστυνομικούς στα επεισόδια του Λονδίνου

Απολύουν τους 16.000 αστυνομικούς που έβγαλαν στους δρόμους του Λονδίνου

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε