Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Βελγίδα έκανε δολιοφθορά στο αλεξίπτωτο της ερωτικής της αντιζήλου

Η Κλοτμάν καταδικάστηκε σε κάθειρξη 30 ετών, ποινή ελαφρώς μικρότερη από την ανώτατη –την ισόβια κάθειρξη– που είχε προτείνει ο εισαγγελέας.

Μία Βελγίδα 26 ετών κρίθηκε χθες Τετάρτη ένοχη για τη δολοφονία μίας ερωτικής της αντιζήλου, έπειτα από δολιοφθορές που προκάλεσε στο αλεξίπτωτό της, και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 30 ετών.

Η Ελς Κλοτμάν, μία φλαμανδή δασκάλα που δήλωνε αθώα από την αρχή της δίκης, κρίθηκε ένοχη χθες Τετάρτη από δικαστήριο της Τονγκρ, στο βορειοδυτικό Βέλγιο, παρά την έλλειψη επαρκών αποδεικτικών στοιχείων.

Η Κλοτμάν καταδικάστηκε σε κάθειρξη 30 ετών, ποινή ελαφρώς μικρότερη από την ανώτατη –την ισόβια κάθειρξη– που είχε προτείνει ο εισαγγελέας, ο οποίος είχε ζητήσει από τους 12 ενόρκους και τους τρεις δικαστές να μην αναγνωρίσουν στην κατηγορουμένη κανένα ελαφρυντικό.

Οι ένορκοι βασίστηκαν σε μία σειρά από υποθέσεις για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η Κλοτμάν προκάλεσε δολιοφθορές στο αλεξίπτωτο της Ελς βαν Ντόρεν, 38 ετών, με την οποία είχαν τον ίδιο εραστή, τον Μαρσέλ Σόμερς.

Στις 18 Νοεμβρίου 2006 η Κλοτμάν, η βαν Ντόρεν και ο Σόμερς, που άνηκαν στην ίδια λέσχη αλεξιπτωτιστών, έκαναν ένα κοινό άλμα. Ομως το αλεξίπτωτο της βαν Ντόρεν δεν άνοιξε ποτέ με αποτέλεσμα η μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος ενός κοσμηματοπώλη να σκοτωθεί πέφτοντας στον κήπο ενός σπιτιού.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε