Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Βγήκαν αρκούδες στο κέντρο ιαπωνικής πόλης!

Βγήκαν αρκούδες στο κέντρο ιαπωνικής πόλης!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.10.2011 | 10:18
Πρώτη δημοσίευση: 07.10.2011 | 10:12

Μια ή πολλές μεγάλες καφέ αρκούδες εμφανίστηκαν τις τελευταίες ώρες κοντά σε δημοτικά σχολεία του Σαπόρο στη βόρεια Ιαπωνία, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

"Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, αρκούδες εμφανίστηκαν σε μια μεγάλη περιοχή. Οι πολίτες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί", επισημαίνεται σε ανακοίνωση των δημοτικών αρχών.

Όπως διευκρίνισαν οι ίδιες πηγές, αρκούδες εμφανίστηκαν σε αρκετές κεντρικές συνοικίες στη διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης προς Πέμπτη, ειδικά σε περιοχές όπου συχνάζουν μαθητές ή βρίσκονται δημοτικά σχολεία.

Περιπολικά κυκλοφορούν στις περιοχές αυτές και προειδοποιούν τους κατοίκους να μην αφήνουν τα παιδιά τους να κυκλοφορούν μόνα τους.

Μέχρι τώρα οι αρχές δεν είναι σε θέση να διευκρινίσουν πόσες αρκούδες κυκλοφορούν στην πόλη, αφού οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Πάντως βρέθηκαν ίχνη από τα ζώα και ορισμένοι κάτοικοι δήλωσαν ότι είδαν τις αρκούδες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται αρκούδες στο κέντρο του Σαπόρο, μιας πόλης δύο εκατομμυρίων κατοίκων στο νησί Χοκάιντο.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο