Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

«Βγήκε γυμνός από το μπάνιο και μου ζήτησε να του κάνω στοματικό έρωτα»

ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Ντομινίκ Στρος Καν γυμνός, η σουίτα των 3.000$ την ημέρα και η απαίτησή του για στοματικό έρωτα. Όλα βρίσκονται στην αγωγή αστικής αποζημίωσης που κατέθεσε εις βάρος του η 32χρονη καμαριέρα.

Ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ της σεξουαλικής επίθεσης του Γάλλου πολιτικού στη Ναφισάτου Ντιαλό παίχτηκε τη Δεύτερα σε δικαστήριο του Μπρονξ, όπου η καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel κατέθεσε αγωγή για αστική αποζημίωση κατά του Ντομινίκ Στρος Καν.

«Γυμνός ο Ντομινίκ Στρος-Καν εξήλθε του δωματίου του μπάνιου στη σουίτα των 3 χιλιάδων δολαρίων η ημέρα, την 14η Μαΐου, εξώθησε εμένα (την ενάγουσα) να τού κάνω στοματικό έρωτα», αναφέρει η Ντιαλό στην αγωγή της

«Ο κατηγορούμενος, με πρόθεση, μού επιτέθηκε ωμά, βίαια, σεξιστικά, εξαιτίας των ενεργειών του ταπεινώθηκα, υποβαθμίστηκα, βιάσθηκα, απώλεσα την γυναικεία αξιοπρέπειά μου, εκτιμώ ότι πίστευε ο κατηγορούμενος πως ήταν υπεράνω του αμερικανικού νόμου», προσθέτει η ενάγουσα.

Στο δικόγραφό της, η ενάγουσα δεν ζητά ένα προκαθορισμένο ποσό αποζημίωσης.

Στο αμερικανικό ποινικό δικαστήριο, ενώπιον του οποίου ο πρώην γενικός διευθυντής του ΔΝΤ κατηγορείται, η ερχόμενη προγραμματισμένη δικάσιμη είναι στις 23 Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Le Parisien: “Μόνο άνδρες αεροσυνοδοί στις πτήσεις που θα είναι επιβάτης ο Στρος Καν!”

Ούρλιαζε σαν ζώο που το σφάζουν η σύζυγος του Στρος Καν όταν έμαθε για την σύλληψή του

Έκλαιγε για μέρες δηλώνει η καμαριέρα που κατηγορεί τον Στρος Καν

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε