Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βίασαν και δολοφόνησαν την “κόρη” τους – Κομμάτιασαν το σώμα της [pics, vids]

Βίασαν και δολοφόνησαν την “κόρη” τους – Κομμάτιασαν το σώμα της [pics, vids]

Φρίκη… Αυτή είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει τα όσα έζησε πριν δολοφονηθεί ένα 14χρονο κορίτσι από την Πενσιλβανία από τους γονείς που το υιοθέτησαν για να του δώσουν και καλά μία καλύτερη ζωή και αγάπη!

Η Grace Packer, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια της Sara Packer, η οποία την υιοθέτησε πριν από λίγο καιρό αλλά και στα χέρια του φίλου της “μητέρας” της, Jacob Sullivan.

Ήταν τον περασμένο Ιούλιο όταν οι δυο τους ικανοποίησαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους στο κορμάκι της ανήλικης κοπέλας γιατί όπως είπαν ήταν μέρος μία ερωτικής τους φαντασίωσης. Εκείνος την βίαζε και εκείνη τους κοιτούσε αντλώντας… σεξουαλική ικανοποίηση!

Η

Όταν τελείωσε αυτός ο εφιάλτης, έδωσαν στο σοκαρισμένο κορίτσι πολλά χάπια και την άφησαν στην σοφίτα του σπιτιού για να πεθάνει από ασφυξία. Την επόμενη μέρα εκείνος άνοιξε την σοφίτα για να δει αν η 14χρονη είχε ξεψυχήσει… ωστόσο, απογοητευμένος την είδε να αναπνέει.

Τότε άρπαξε με τα γυμνά του χέρια το λαιμό της και την… στραγγάλισε! Έκρυψε το άψυχο κορμί της με γατοτροφή και έφυγε ανενόχλητος!

Ωστόσο, φαίνεται πως το αρρωστημένο του μυαλό δεν σταματούσε να κατεβάζει φρικτές ιδέες. Τέσσερις μήνες αργότερα, και συγκεκριμένα στα μέσα του Οκτώβρη, το σατανικό ζευγάρι επέστρεψε στην σοφίτα που βάφτηκε με το αίμα της ανήλικης. Άρπαξαν ένα πριόνι και κομμάτιασαν την σορό της!

Ο σύντροφος της

Στη συνέχεια σκόρπισαν τα απομεινάρια της σε έναν επαρχιακό δρόμο (δυο ώρες βόρεια της Φιλαδέλφεια). Τα μακάβρια ευρήματα, ανακαλύφθηκαν ανήμερα του Halloween από δυο κυνηγούς στην περιοχή. Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνα και γρήγορα εντόπισαν τους θετούς γονείς της.

Η “μητέρα” της, η οποία έλεγε ότι η ανήλικη το είχε σκάσει κλέβοντας 300 ευρώ, υποστήριζε στην αστυνομία ότι η κόρη της δεν είναι νεκρή. Και αυτό γιατί όχι μόνο ήθελε να την γλιτώσει αλλά έτσι έπαιρνε και επιδόματα από το κράτος για να φροντίζει την άτυχη έφηβη. Συγκεκριμένα, έβαζε στην τσέπη της 712 δολάρια τον μήνα για την επιμέλεια της 14χρονης ακόμα και τους μήνες που η άτυχη κοπέλα ήταν νεκρή.

Το άτυχο κορίτσι (ΦΩΤΟ που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του Εισαγγελέα)

Όταν οι Αρχές τους ζήτησαν μια φώτο της για να τους βοηθήσει στην έρευνα, εκείνη απάντησε πως θα έστελνε μια στο τμήμα, αλλά δεν το έπραξε ποτέ, και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της αρρωστημένης υπόθεσης.

Την Κυριακή, εκείνος καταδικάστηκε για την απαγωγή, τον βιασμό και την δολοφονία της 14χρονης, ενώ λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε και η καταδίκη της Sara Packer για ανθρωποκτονία.

Η άτυχη κοπέλα (ΦΩΤΟ που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του Εισαγγελέα)

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε