Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Βίασε και στραγγάλισε 20χρονη – Της έβαλε τα ρούχα και προσπάθησε να το καλύψει

Βίασε και στραγγάλισε 20χρονη – Της έβαλε τα ρούχα και προσπάθησε να το καλύψει

Σε δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της 20χρονης μπαργούμαν India Chipchase βρίσκεται ο 51χρονος Edward Tenniswood.

Ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Νορθάμπτον. Οι αρχές βρήκαν το πτώμα της στο σπίτι του στο Stanley Road στις 31 Ιανουαρίου. Η νεκροψία έδειξε πως η 20χρονη είχε στραγγαλιστεί μέχρι θανάτου.

Το μοιραίο βράδυ ο 51χρονος δεν μπορούσε να μπει στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και κατέληξε να στέκεται έξω. “Λίγο μετά είδε την India και πήγε προς το μέρος της. Οι άλλοι νόμιζαν πως την ήξερε. Ακούστηκε να λέει “μην ανησυχείς” και πως θα την πάει σπίτι με ασφάλεια.

Η India ήταν έξω με φίλους το βράδυ της Παρασκευής. Δεν γνωρίζονταν πολύ καλά. Είχε μεθύσει πολύ. Ίσα που μπορούσε να σταθεί. Χρειαζόταν βοήθεια αλλά χάθηκε με τους γνωστούς της. Κατέληξε έξω από το μαγαζί. Επειδή ήταν πολύ μεθυσμένη και μπερδεμένη, βγήκε από το ταξί που είχε πάρει και πήγε πάλι έξω από το μαγαζί. Την είδαν να προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό της αλλά δεν τα κατάφερε. Άφησε μηνύματα”.

Όταν βρέθηκε το πτώμα της είχε ένα τραύμα στο αυτί της, ενώ υπήρχε μια μικρή λίμνη αίματος κάτω από το κεφάλι της στο στρώμα. Είχε επίσης ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι και το πρόσωπό της. Φαίνεται πως πάλεψε τον δράστη, καθώς σε ένα από τα νύχια της βρέθηκε αίμα του και οι αρχές ταυτοποίησαν την ταυτότητα του 51χρονου.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε