Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βιασμό “δείχνει” η ιατροδικαστική έκθεση στην υπόθεση Στρος Καν

Το περιοδικό L’ Express υποστηρίζει οτι έχει στα χέρια του την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη Ναφισατού Ντιαλό λίγες ώρες αφότου κατηγόρησε τον Ντομινίκ Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση στις 14 Μαΐου στη Νέα Υόρκη.

Η εξέταση αναφέρει επι λέξει:

“Διάγνωση: επίθεση. Αιτία των τραυμάτων: επίθεση, βιασμός”. Επίσης προσθέτει ότι η κ. Ντιαλό έφτασε με ασθενοφόρο, συνοδευόμενη από έναν αστυνομικό στα επείγοντα του νοσοκομείου St. Luke’s Roosevelt στο Μανχάταν στις 22:59 (ώρα Ελλάδος).

Ο συντάκτης της έκθεσης ανέφερε ότι η Ντιαλό “έκλαιγε” την ώρα που διηγείτο την επίθεση που δέχθηκε στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης.

“Ο γυμνός άνδρας με τα άσπρα μαλλιά κλείδωσε την πόρτα και την τράβηξε στο κρεβάτι” αναφέρει η έκθεση, η οποία επικαλείται την μαρτυρία της Ντιαλό.

Η επίθεση συνεχίστηκε στο βάθος του διαδρόμου, σύμφωνα με την L’ Express.

Ο άνδρας έσκισε το καλσόν της και άρπαξε “το εξωτερικό μέρος της κολπικής περιοχής της”, “έβαλε βαθιά το πέος του στο στόμα της, τραβώντας την από τα μαλλιά” σημειώνει η έκθεση.

Η τελευταία σελίδα της έκθεσης δείχνει ένα σχήμα της κολπικής περιοχής του θύματος, σύμφωνα με την εφημερίδα. Στο σχήμα έχει κυκλωθεί το κατώτερο τμήμα του κόλπου, δείχνοντας τον τραυματισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην αντεπίθεση οι δικηγόροι του Στρος Καν, απειλούν με μηνύσεις

Ο Ντομινίκ Στρος Καν στη… μικρή οθόνη!

Στρος Καν: για τα λεφτά τα κάνει όλα

Le Parisien: “Μόνο άνδρες αεροσυνοδοί στις πτήσεις που θα είναι επιβάτης ο Στρος Καν!”

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε