Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βίαζαν την κόρη τους 13 χρόνια – Αρρωστημένα βασανιστήρια

Ως μια από τις πιο αρρωστημένες υποθέσεις που έχουν δει περιγράφουν οι αστυνομικοί την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός κοριτσιού από τους γονείς του.

Οι γονείς της δικάζονται στο Σίδνεϊ για όλα αυτά τα χρόνια σεξουαλικής και ψυχολογικής κακοποίησης που ξεκίνησε όταν ήταν 5 ετών και ολοκληρώθηκε όταν ήταν 18. Οι δύο γονείς έδεναν επανειλημμένα και κλείδωναν την κόρη τους στο υπόγειο για να την κακοποιούν.

Η κοπέλα θα περνούσε ακόμα και 3 μέρες δεμένη με συρμαγόπλεγμα, με τα σεξουαλικά βασανιστήρια από τον πατέρα της να της έχουν προκαλέσει προβλήματα στα γεννητικά της όργανα. Την ανάγκαζαν να λυγίζει για να την κλείνουν μέσα σε ένα κουτί όπου φύλασσαν τον καταδυτικό τους εξοπλισμό στο γκαράζ και την κλείδωναν.

Η μητέρα είπε ότι ο άντρας της προσπαθεί πάντα να είναι ένας καλός πατέρας, ενώ και εκείνη κακοποιούσε τη μικρότερη κόρη της οικογένειας. “Μπορώ να σου κάνω ό,τι θέλω. Μου ανήκεις. Θα σε κάνω να υποφέρεις. Θα σε αφήσω δεμένη στο υπόστεγο να σαπίσεις”, της έλεγε ο πατέρας της.

Ο πατέρας καταδικάστηκε νωρίτερα μέσα στον χρόνο για 73 αδικήματα παιδεραστίας, ενώ η μητέρα για 13 αδικήματα. Η νεαρή κοπέλα πήγε στην αστυνομία το 2012, με τους ερευνητές να εντοπίζουν λέξεις που είχε χαράξει με ένα καρφί στο ξύλινο υπόστεγο όταν ήταν 11 ετών. “Παγιδευμένη”, “μπαμπάς” και “έρχεται η μαμά” ήταν οι λέξεις που είχε προσπαθήσει να γράψει και με το αίμα της. Βρήκαν επίσης κάποια από τα εργαλεία που είχε θάψει σε μια προσπάθεια να σταματήσει ο πατέρας της να τα χρησιμοποιεί για να την κακοποιεί σεξουαλικά.

Αφού τη βίαζε επανειλημμένα, τη χτυπούσε και κρατούσε το κεφάλι της κάτω από το νερό σε τοπικό ρυάκι, με την ανήλικη να πιστεύει ότι θα πεθάνει. Άλλες φορές της γέμιζε το στόμα με τσίλι και την ανάγκαζε να το φάει. Στα 14 της η κοπέλα άρχισε να σκέφτεται την αυτοκτονία ως μόνη διέξοδο. Αισθανόταν παγιδευμένη και δεν μπορούσε να πάει πουθενά ή να πει σε κάποιον τι της έκανε ο πατέρας της.

Στα 15 της τελικά εκμυστηρεύτηκε σε έναν προπονητή της στον στίβο ότι φοβόταν τον πατέρα της. Όταν όμως το ανακάλυψε, προσπάθησε να την πνίξει. Πέρασε αρκετούς μήνες σε ψυχιατρείο και στα 18 της χρόνια αποκάλυψε τα πάντα στην αστυνομία. Όταν τη βρήκαν οι γονείς της, την ανάγκασαν να μπει στο αυτοκίνητο και την απείλησε. Κατάφερε τελικά να ξεφύγει και οι γονείς της θα δικαστούν.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε