Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Βίντεο σοκ: Η στιγμή της έκρηξης στην Τουρκία!

Φωτό twitter
Φωτό twitter

Το τουρκικό δίκτυο cumhuriyet έδωσε αρχικά στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει την στιγμή της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη. Στην συνέχεια οι εικόνες μεταδόθηκαν και από άλλα τουρκικά μέσα ενημέρωσης και αποτυπώνουν τις δραματικές στιγμές.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι καμικάζι αυτοκτονίας σκόρπισε ξανά το θάνατο και τον πανικό στην Κωνσταντινούπολη πριν συμπληρωθεί καν μια εβδομάδα από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Μετρό της Άγκυρας με τους 37 νεκρούς. Την ευθύνη για την επίθεση στην Άγκυρα ανέλαβαν Κούρδοι.

Η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου στο Πέρα, στον πιο εμπορικό και τουριστικό δρόμο της Κωνσταντινούπολης μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ Μανώλης Κωστίδης.

Πρόκειται για τον δρόμο που συνδέει την πλατεία Ταξίμ στο τούνελ. Ο βομβιστής αυτοκτονίας, από ένα σοκάκι προσπάθησε να βγει στο δρόμο του Πέρα και εκείνη τη στιγμή σημειώθηκε η έκρηξη. Σύμφωνα με τις τουρκικές αστυνομικές αρχές, ο καμικάζι είχε στόχο να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά σε άλλο, ακόμη πιο πολυσύχναστο σημείο.

Κοντά στο σημείο της επίθεσης το Ζωγράφειο Λύκειο, ένα από τα λίγα εκπαιδευτικά σχολεία που λειτουργούν στην Πόλη. Σε απόσταση 500 μέτρων βρίσκονται επίσης το γερμανικό λύκειο και το γερμανικό προξενείο στην Πόλη.

Δείτε την στιγμή της έκρηξης:

Ένα ακόμη βίντεο από διαφορετική λήψη δείχνει τον πανικό που επικράτησε μετά την σφοδρή έκρηξη

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε