Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Βιντεοσκόπησε τα παιδιά του και μετά τα έπνιξε!

Τα δυο αγγελούδια που έπεσαν νεκρά από τα χέρια του ίδιου τους του πατέρα!
Τα δυο αγγελούδια που έπεσαν νεκρά από τα χέρια του ίδιου τους του πατέρα!

Μια δίκη συγκλονίζει αυτές τις ημέρες την Βρετανία με τον Petros Williams να κάθεται στο εδώλιο για την

δολοφονία των δυο μικρών παιδιών του!

Το απίστευτο έγκλημα έγινε τον Ιούλιο του 2009. Για να εκδικηθεί τη σύζυγό του ο Williams βιντεοσκόπησε τα δύο του παιδιά να την αποχαιρετούν και στη συνέχεια τα έπνιξε με τα καλώδια του υπολογιστή! 

Ο 37χρονος Petros Williams σκότωσε την τετράχρονη κόρη του και τον δίχρονο γιο του επειδή η γυναίκα του, φλέρταρε στο Ιντερνετ.

Η σύζυγος είχε μετακομίσει από το σπίτι τους στο Μάντσεστερ σε ξενοδοχείο, αλλά τους επισκεπτόταν καθημερινά για να φροντίζει τα παιδιά της.

Μία ημέρα που πήγε στο σπίτι βρήκε τα παιδιά της νεκρά αγκαλιά στο κρεβάτι με τον σύζυγό της, ο οποίος υποστηρίζει ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει αλλά δεν τα κατάφερε. Οι ψυχολόγοι μάλιστα εκτιμούν ότι έπνιξε τα αγγελούδια του με καλώδια σε μία συμβολική κίνηση εκδίκησης.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2002, ωστόσο είχαν πολλά προβλήματα με αποκορύφωμα την απόπειρα στραγγαλισμού της συζύγου του που έκανε ο Petros Williams τον Ιούλιο του 2009.

Στο δικαστήριο προβλήθηκε και το συγκλονιστικό βίντεο με τα παιδάκια του ζευγαριού να λένε «Αντίο μαμά», κατά την προβολή του οποίου ο κατηγορούμενος ήταν απολύτως ατάραχος!!!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε