Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βλαντιμίρ Πούτιν: Έχει σχέση με την πρώην του Ρούπερ Μέρντοχ;

Φωτογραφία: Reuters (ΑΡΧΕΙΟΥ)
Φωτογραφία: Reuters (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Πολλά ακούγονται κατά καιρούς για την προσωπική ζωή του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ειδικά μετά το διαζύγιό του, δεν είναι λίγες οι σχέσεις που έχουν “χρεωθεί” στον πρόεδρο της Ρωσίας: από τη Ρωσίδα Ολυμπιονίκη Αλίνα Καμπάεβα, μέχρι την… κατάσκοπο Άννα Τσάπμαν ή ακόμη και 23χρονα μοντέλα. Τελευταία ακούγεται όμως ακόμη ένα όνομα: της Γουέντι Ντένγκ, πρώην συζύγου του μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ.

Οι φήμες πως Ντένγκ και Πούτιν έχουν σχέση ακούγονται συχνά μετά από τους χωρισμούς και των δυο. Τώρα όμως, το περιοδικό US Weekly υποστηρίζει πως όχι ο Πούτιν έχει σχέση με την πρώην σύζυγο του Μέρντοχ αλλά και ότι αυτή είναι σοβαρή! Και μάλιστα επικαλείται πηγή κοντά στον Ρώσο πρόεδρο πως η σχέση είναι… σοβαρή.

Κανείς βέβαια δεν τους έχει δει ποτέ μαζί. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι, άλλωστε, πολύ προσεκτικός όσον αφορά στην προσωπική του ζωή. Ακόμη κι όταν οργίαζαν οι φήμες ότι η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα, με την οποία φέρεται να είχε σχέση, ήταν έγκυος και γέννησε το παιδί του στην Ελβετία, ποτέ δεν έκανε οποιοδήποτε σχόλιο. Το Κρεμλίνο φυσικά διέψευσε.

Ο Πούτιν με την Αλίνα Καμπάεβα - Φωτογραφία Reuters

Έτσι, κανείς δεν τον έχει δει μαζί με την Ντενγκ. Για πολλούς όμως, το γεγονός πως η πρώην κυρία Μέρντοχ εντοπίστηκε να κάνει διακοπές στο Σέντ Μπαρτς και έμεινε στο σκάφος του Ρομάν Αμπράμοβιτς, ήρθε να… φουντώσει ακόμη περισσότερο τις φήμες. Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι άλλωστε είναι στενός φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν. Και η σύζυγός του στενή φίλη της Ντενγκ.

Η Γουέντι Ντενγκ - Φωτογραφία Reuters

Ο Μέρντοχ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Ιούνιο του 2013 μετά από 14 χρόνια γάμου με την Ντενγκ (στη διάρκεια του οποίου απέκτησαν μαζί δυο κόρες) μετά από υποψίες πως εκείνη είχε δεσμό με τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε