Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Βόλτα στο… Λευκό Οίκο για τους Brangelina – ΦΩΤΟ και VIDEO

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί βρεθηκαν στην Ουάσιγκτον για δουλειές και είπαν να περάσουν να δουν και τον Μπαράκ Ομπάμα.

Το διάσημο ζεύγος βρέθηκε στην πρωτεύουσα για την πρεμιέρα της ταινίας In the Land of Blood and Honey, την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της Αντζελίνα Τζολί, μια ταινία που αφηγείται τη φρίκη του πολέμου της Βοσνίας και κυρίως την κτηνωδία που υπέστησαν οι γυναίκες.

Η επίσκεψη στο Λευκό Οίκο των δυο ηθοποιών δεν ήταν στο επίσημο πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου, ούτε και είχαν προσκληθεί οι δημοσιογράφοι. Αλλά Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί δεν περνάνε πουθενά απαρατήρητοι, ούτε ξεφεύγουν από τον φωτογραφικό φακό…

Ο Ομπάμα μίλησε με τη Τζολί για το έργο που κάνει για την καταπολέμηση των μαζικών ωμοτήτων και της σεξουαλικής βίας κατά των γυναικών, σύμφωνα με την αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της προεδρίας, Τζέιμι Σμιθ.

Εκείνη, φορούσε ένα απλό αλλά κομψότατο μαύρο φόρεμα, εκείνος ένα σκούρο κοστούμι και μαύρη γραβάτα.

Η ταινία της Τζολί αφηγείται την ερωτική σχέση μιας νεαρής μουσουλμάνας (Ζάνα Μαργιάνοβιτς) και ενός Σέρβου (Γκόραν Κόστιτς) που βρίσκονται στα αντίθετα στρατόπεδα μετά το ξέσπασμα της σύγκρουσης.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: REUTERS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε