Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Βόμβα Στρος Καν για Σαρκοζί - Δεν περίμενα να έφταναν μέχρις εκεί οι πολιτικοί μου αντίπαλοι

Βόμβα Στρος Καν για Σαρκοζί - Δεν περίμενα να έφταναν μέχρις εκεί οι πολιτικοί μου αντίπαλοι
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.04.2012 | 08:00
Πρώτη δημοσίευση: 27.04.2012 | 23:21

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν δεν πίστεψε ότι "οι πολιτικοί του αντίπαλοι θα το έφθαναν μέχρις εκεί" θέλοντας να τον αποκλείσουν από την εκστρατεία για τον νέο Γάλλο πρόεδρο, αναφέρει ο ίδιος στη σημερινή συνέντευξή του, στο βρετανικό "Γκάρντιαν".

"Πιθανόν από πολιτικής σκοπιάς να με διέκρινε αφέλεια, όμως δεν πίστεψα ότι θα το έφθαναν μέχρις εκεί, δεν φαντάστηκα ότι θα έβρισκαν κάτι ικανό να οδηγήσει στη σύλληψή μου", είπε ο DSK στον αμερικάνο δημοσιογράφο 'Εντουαρντ 'Επστάιν, που το βιβλίο του με θέμα τα γεγονότα της 14ης Μαΐου, στη σουΐτα του ξενοδοχείου Sofitel Νέας Υόρκης, θα είναι απ τη Δευτέρα στο διαδίκτυο.

"Εχθρούς συνδεδεμένους με τον Σαρκοζί κατηγορεί ο DSK ότι εμπόδισαν τη δική του υποψηφιότητα" προέδρου, τιτλοφορεί ο "Γκάρντιαν". Κανένας απ τους "εχθρούς" δεν κατονομάζεται όμως.

"Ο χειρισμός της υπόθεσης έγινε από πρόσωπα, που είχαν προτάγματα πολιτικά" εκτιμά στη συνέντευξη ο τέως γδ του ΔΝΤ, αν και "δεν πιστεύει" ότι η μαύρη καμαριέρα συμμετείχε σε κάποιας μορφής "πλεκτάνη".

Ο σοσιαλιστής Στρος-Καν αφηγείται πως "την 15η Ιουνίου θα ανήγγειλε τη δική μου υποψηφιότητα για το προεδρικό αξίωμα και ακόμα ότι, "θα το έπαιρνα το κομματικό χρίσμα".

Τον Νοέμβριο, πέρυσι, ο 'Επστάιν δήλωσε ότι έχει υπόψη του βίντεο των καμερών ασφάλειας του Sofitel, στο οποίο 2 υπάλληλοι του πολυτελούς ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης συγχαίρουν ο ένας τον άλλον, μαθαίνοντας τις καταγγελίες που έχει κάνει η καμαριέρα Ντιαλό.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο