Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βόμβα για Will Smith – “Τον χώρισε η γυναίκα του επειδή τον έπιασε με άντρα”

Βόμβα για Will Smith – “Τον χώρισε η γυναίκα του επειδή τον έπιασε με άντρα”

Σε επίθεση κατά του Will Smith και της γυναίκας του Jada Pinkett Smith προχώρησε η transgender ηθοποιός και ακτιβίστρια Alexis Arquette. Όλα ξεκίνησαν μετά τη δήλωση της Jada πως θα μποϊκοτάρει τα Όσκαρ λόγω διακρίσεων κατά των έγχρωμων ηθοποιών.

“Όταν η Jada πει ότι είναι ομοφυλόφιλη και ο μουσάτος άντρας της παραδεχτεί πως ο πρώτος του γάμος διαλύθηκε όταν τον έπιασε να “ευχαριστεί” τον Sugar Daddy του Benny Medina τότε θα τους ακούσω”, έγραψε η Alexis Arquette. Συμπλήρωσε την ανάρτησή της εξηγώντας πως εννοεί την πρώτη γυναίκα του και σημειώνοντας πως την πλήρωσε για να μην αποκαλύψει τίποτα.

Ο πρώτος γάμος του Will Smith με την Sheree Zampino διαλύθηκε το 1995 και δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκε την Jada. Όσο για το τρίτο πρόσωπο, τον Medina, είναι ισχυρός μάνατζερ του Χόλιγουντ που έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Jennifer Lopez και η Tyra Banks.

H Alexis Arquette, που η αδερφή της Patricia κέρδισε Όσκαρ το 2014 για την ερμηνεία της στο Boyhood, συνέχισε την επίθεση. “Οι γκέι έχουν εχθρούς. Παραμονεύουν σε επιχρυσωμένες ντουλάπες. Το να βγαίνεις από την ντουλάπα είναι υγιές. Είτε είσαι με εμάς είτε εναντίον μας. Εσύ αποφασίζεις. Σήμερα”. Εξήγησε και την απόφασή της να μιλήσει. “Συνήθιζα να πιστεύω πως ο Michelangelo Signorile έκανε λάθος που το είπε. Έχω αλλάξει εντελώς άποψη. Εκφοβίζονται πολλοί νέοι”. Ο Signorile είναι ομοφυλόφιλος ακτιβιστής που από καιρό αποκαλύπτει τη σεξουαλικότητα επωνύμων. Ήταν ο πρώτος που είπε ότι οι David Geffen και Liz Smith είναι ομοφυλόφιλοι, ενώ αποκάλυψε και το μυστικό του δισεκατομμυριούχου Malcom Forbes λίγο μετά τον θάνατό του. Δεν είναι γνωστό αν ήταν τελικά η Alexis ή το Facebook που κατέβασαν τη συγκεκριμένη ανάρτηση από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε