Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βραβεία Grammy: Το συγκλονιστικό αφιέρωμα της Lady Gaga στον David Bowie

Βραβεία Grammy: Το συγκλονιστικό αφιέρωμα της Lady Gaga στον David Bowie

Το μουσικό αφιέρωμα της Lady Gaga στον David Bowie ήταν από τις στιγμές που ξεχώρισαν στα φετινά βραβεία Grammy. Ειδικά εφέ, αλλαγές κουστουμιών και μια απίστευτη εμφάνιση από την εκκεντρική τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στα βραβεία Grammy αλά David Bowie για να αποτίσει φόρο τιμής στον θρύλο της βρετανικής μουσικής σκηνής που πέθανε τον περασμένο μήνα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Το συγκλονιστικό αφιέρωμα ξεκίνησε με τη Lady Gaga να ερμηνεύει το Space Oddity έχοντας τα μαλλιά της βαμμένα πορτοκαλί.

Αφού ερμήνευσε και συμμετείχε στις χορογραφίες για τραγούδια όπως το Fashion, το As Dance και το Rebel Rebel, κατευθύνθηκε στο πιάνο, με τον Nile Rodgers να τη συνοδεύει στο δεύτερο μέρος του μεγάλου αφιερώματος παίζοντας κιθάρα.

Η εκκεντρική Lady Gaga έδωσε ένα φαντασμαγορικό σόου για τον David Bowie. Λίγα χρόνια νωρίτερα, το 2008, τον είχε ευχαριστήσει για την έμπνευση που την ώθησε να κάνει το δισκογραφικό ντεμπούτο της με το άλμπουμ “The Fame”. Από την αρχή της καριέρας της έκανε αναφορές στον θρύλο της βρετανικής μουσικής, έχοντας χαρακτηρίσει το Rebel Rebel ως ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια στην πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone.

Πηγή: Rolling Stone

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε