Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βρετανία: Διατηρεί την άδεια εκπομπής το BskyB παρά το σκάνδαλο των υποκλοπών

Βρετανία: Διατηρεί την άδεια εκπομπής το BskyB παρά το σκάνδαλο των υποκλοπών

Αυτό αποφάσισε η βρετανική ρυθμιστική αρχή ραδιοτηλεόρασης η οποία ωστόσο διευκρινίζει πως μπορεί στο μέλλον να αναθεωρήσει τη θέση της.

Το τηλεοπτικό δορυφορικό δίκτυο BSkyB μπορεί να διατηρήσει την άδεια εκπομπής του, παρά το σκάνδαλο των υποκλοπών, ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική ρυθμιστική αρχή ραδιοτηλεόρασης και τηλεπικοινωνιών (Ofcom). Η Αρχή εκτιμά, στην ανακοίνωσή της, πως το “Sky είναι ικανό” να διατηρήσει την άδεια εκπομπής του, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της. Διευκρινίζει πάντως πως μπορεί στο μέλλον να αναθεωρήσει τη θέση της, αν προκύψουν νέα στοιχεία στην υπόθεση αυτή.

Το BSkyB εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση αυτή και τονίζει πως αναλαμβάνει με μεγάλη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις του.

“Είμαστε ικανοποιημένοι από την ολοκλήρωση της μακρόχρονης αυτής έρευνας από την Ofcom και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας προς όφελος των πελατών και των μετόχων μας”, επισημαίνεται στην ανακοίνωσή του.

Ο όμιλος News Corp. του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ είναι κάτοχος του 39,1% των μετοχών του 39,1% του BSkyB.

Διαβάστε
Συνελήφθη στο Κιργιστάν καταζητούμενος για τις δολοφονίες των Ισαάκ και Σολωμού

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε