Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βρυξέλλες: Μέσα στο διαμέρισμα των 3 καμικάζι που σκόρπισαν τον θάνατο! Τα ευρήματα που προκαλούν τρόμο!

Βρυξέλλες: Μέσα στο διαμέρισμα των 3 καμικάζι που σκόρπισαν τον θάνατο! Τα ευρήματα που προκαλούν τρόμο!

– Τα αδέρφια Καλίντ και Ιμπραΐμ Ελ Μπακράουι και ο Νατζίμ Λααχράουι εγκατέλειψαν το διαμέρισμα το πρωί της Τρίτης (22/3) πριν από το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στην “καρδιά” των Βρυξελλών
– Ανάμεσα στα ευρήματα και η “διαθήκη” του Ιμπραΐμ Ελ Μπακράουι: “Με ψάχνουν παντού, πουθενά δεν είμαι ασφαλής, δεν ξέρω τι με περιμένει”
– Άνδρες της αντιτρομοκρατικής έσπασαν την πόρτα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης
– Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ
 

Μία βόμβα, υλικά για την κατασκευή εκρηκτικών και μια σημαία του ISIS βρέθηκαν μέσα στο διαμέρισμα των τριών καμικάζι, που στις 22 Μαρτίου προκάλεσαν το μακελειό στην “καρδιά” των Βρυξελλών, σκοτώνοντας 31 ανθρώπους και τραυματίζοντας 300

Τα ντοκουμέντα

Η Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα από το διαμέρισμα που βρίσκεται στην περιοχή Schaerbeek, το οποίο εγκατέλειψαν το πρωί, πριν από το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα, τα αδέρφια Καλίντ και Ιμπραΐμ Ελ Μπακράουι και ο Νατζίμ Λααχράουι.

 

 

Οι τρεις τζιχαντιστές ζώστηκαν με εκρηκτικά για να σκορπίσουν το θάνατο στο αεροδρόμιο της βελγικής πρωτεύσουσας και τον σταθμό του μετρό “Maalbek”.

Σε υπολογιστή που βρισκόταν σε κάδο, βρήκαν και το σημείωμα αυτοκτονίας του Ιμπραΐμ Ελ Μπακράουι, στο οποίο έγραφε πόσο φοβισμένος και απελπισμένος ένιωθε. Στη «διαθήκη» του, ο καμικάζι των Βρυξελλών ανέφερε πως πίστευε ότι η αστυνομία των αναζητούσε παντού.

Ήταν άλλωστε ανάμεσα στους ανθρώπους που καταζητούνταν για συμμετοχή στον οργανωτικό βραχίωνα της ομάδας που αιματοκύλησε το Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου. «Δεν ξέρω τι να κάνω πια. Με ψάχνουν παντού, πουθενά δεν είμαι ασφαλής, δεν ξέρω τι με περιμένει» έλεγε και ανέφερε πως «αν καθυστερήσουν κι άλλο» κινδύνευε να καταλήξει στο ίδιο κελί «με αυτόν». Ποιον; Τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ. Ο Ελ Μπακράουι εμφανίζεται σε σύγχυση και δεν κάνει καμία αναφορά στη τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος που ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις. Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό εισαγγελέα Φρεντερίκ Φαν Λέου, ο Ελ Μπακράουι γράφει ότι είναι “πάντα κυνηγημένος, δεν ξέρει πια τι να κάνει, τον ψάχνουν παντού, δεν είναι πια ασφαλής”.

 

 

Πηγή: DAILY MAIL

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε