Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χάλασαν 200.000 λίρες σε πλαστικές για να γίνουν Barbie και Ken!

ΠΗΓΗ: FACEBOOK
ΠΗΓΗ: FACEBOOK

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά σε αυτούς τους δύο νέους. Στου δύο Γάλλους Quentin και Anastasia, ή καλύτερα στον Ken και την Barbie, όπως θέλουν να αποκαλούνται.

Όπως είναι προφανές, οι δύο αυτοί νέοι, που είναι ζευγάρι από το 2013 έχουν προκαλέσει απερίγραπτο σάλο στο internet. Λένε, πως τα ζευγάρια έχουν κοινούς στόχους και όνειρα. Το ίδιο, λοιπόν, συμβαίνει και με αυτούς του δύο νέους. Έχουν από κοινού ξοδέψει περίπου 200.000 δολάρια σε 15 τουλάχιστον πλαστικές προσώπου και σώματος. Το πάθος και η λατρεία τους για τις πλαστικές κούκλες που αποτελούν το παιχνίδι των περισσότερων μικρών κοριτσιών τους οδήγησαν σε πλαστικούς χειρουργούς ώστε να μοιάσουν στα είδωλά τους.

Ακόμη το έργο τους και ο στόχος τους δεν έχει επιτευχθεί πλήρως. Σκοπεύουν να συνεχίσουν αυτή τη μεταμόρφωση κάνοντας διαρκώς μπότοξ και πλαστικές. Έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, μη γελάτε. Πλαστική στα αυτιά, τη μύτη και στο στήθος είναι στα άμεσα σχέδια τούς.

ΠΗΓΗ: FACEBOOK

Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι; Μα που αλλού; Σε ένα φαντασμαγορικό πάρτι σε ιστιοπλοϊκό σκάφος και με το που κοιτάχτηκαν κατάλαβαν αμέσως πως βρήκαν το άλλο τους μισό. Όπως δήλωσε και ο “Ken”, πλησίασε την ξανθιά κοπέλα και της ψιθύρισε, “Ξέρω πως βρήκα την Barbie στον Ken μου”. Και έκτοτε είναι αχώριστοι. Μαζί στη ζωή, μαζί και στις πλαστικές! Εκεί εξιστορούν και αναπολούν το πώς ξεκίνησε αυτή τους η λατρεία. Η Anastasia – Barbie, ανέφερε πως είχε πάνω από 100 κούκλες barbie. Οι γονείς της δεν της χαλούσαν χατίρι. Και ήταν μόλις 15 χρονών, όταν κατάλαβε ότι η εξωτερική της εμφάνιση ήταν αρκετά καλή και ήταν ιδανική για να μοιάσει στο είδωλό της. Από την άλλη, ο Quentin – Ken είχε από μικρό αγόρι λατρεία για τον Ken. Είχε τα πάντα, από το διθέσιο αυτοκίνητο του Ken μέχρι το ιδιωτικό του τζετ. Δεν αρκέστηκε όμως μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά κυρίως είχε μαγνητιστεί από την πλούσια ζωή που είχε ο Ken. Και αυτό ήθελε να πετύχει.

ΠΗΓΗ: FACEBOOK

ΠΗΓΗ: FACEBOOK

Κάπως έτσι ξεκίνησε και για τους δύο ένα παιχνίδι να γίνεται τρόπος ζωής. Οι πλαστικές δεν σταματούν ποτέ και όπως δηλώνουν και οι δύο, “Πλέον όλοι μας αποκαλούν Barbie και Ken, και είναι βέβαιο πως είμαστε ίδιοι. Βέβαια, εδώ στη Γαλλία, η πλαστική χειρουργική δεν είναι αποδεκτή όπως είναι στην Αμερική, και πολλοί μιλούν πίσω από την πλάτη μας όταν μας βλέπουν, αλλά σίγουρα εμείς δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε γιατί αυτό είναι το όνειρό μας και μας κάνει χαρούμενους και ακόμη πιο ερωτευμένους”.

ΠΗΓΗ: FACEBOOK

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε