Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Χαμός στο ίντερνετ! Έψαχνε στο Facebook νεαρό που γνώρισε, τη βρήκε η κοπέλα του

Χαμός στο ίντερνετ! Έψαχνε στο Facebook νεαρό που γνώρισε, τη βρήκε η κοπέλα του

Θύμα ή θύτης, η 22χρονη Pippa McKinney βρέθηκε άθελά της να παίζει τον ρόλο του τρίτου προσώπου σε μία σχέση. Και πως το έμαθε; Μέσω Facebook. Ανάρτησε μία φωτογραφία της ίδιας με νεαρό, που από ό,τι φάνηκε το είχε ‘δίπορτο’, από το βράδυ που γνωρίστηκαν! Εδώ κολλάει η φράση “Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος”.

Ο Καζανόβας εκτέθηκε.. εκτέθηκε πολύ και δεν το είχε σχεδιάσει μάλλον έτσι. Όλα ξεκίνησαν όταν η Pippa, είχε τα γενέθλιά της και αποφάσισε να τα γιορτάσει με τους φίλους της σε γνωστό μπαρ του Μάντσεστερ. Εκεί, μετά από πολύ ποτό και χορό, γνώρισε έναν νεαρό και όπως, παραδέχεται και η ίδια, πέρασαν πολύ ωραία παρά το ότι γνωρίζονταν μόλις λίγα λεπτά. Αφού αντάλλαξαν αριθμούς, έδωσαν υπόσχεση πως θα ξαναβρεθούν. Όμως, μέσα στο μεθύσι και το σκοτάδι η νεαρή έγραψε λάθος αριθμό. Δε το έβαλε κάτω όμως. Αμέσως ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία που είχαν βγάλει οι δυο τους το προηγούμενο βράδυ. Μάλλον, ο νεαρός ήταν πρωτάρης και δεν ήξερε πως σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν πρέπει να αφήνεις πίσω σου σημάδια. Και την πάτησε.

 

Met this guy last night absolutely stunning, took his number down wrong but would love to get to see him again! He’s from Whythenshaw and is called matt , help anyone haha??

Posted by Pippa Mckinney on Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

 

Όταν η Pippa ανέβασε τη φωτογραφία, σχολίασε πως θέλει τη βοήθεια των φίλων της για να βρει αυτόν τον νεαρό, μιας και δυστυχώς είχε αποθηκεύσει λάθος αριθμό. Μετά από λίγη ώρα, και αφού πολλοί κοινοποίησαν τη φωτογραφία προκειμένου να τη βοηθήσουν, ένας φίλος της ανακάλυψε πως ο συγκεκριμένος είχε φωτογραφία στο internet με την κοπέλα του. Δεν πέρασαν λίγα λεπτά, αφότου η Pippa ένιωσε άσχημα, αν και όπως ανέφερε δεν είχε ιδέα για τη σχέση του.. κυρίου αφού ο ίδιος επέμενε να της λέει να συνεχίσουν το βράδυ είτε σε ξενοδοχείο είτε στο σπίτι του. Σε ερώτησή της εάν ήταν ελεύθερος, αυτός ήταν απόλυτος πως είναι εργένης. Η κοπέλα του νεαρού έστειλε προσωπικό μήνυμα στην ανυποψίαστη Pippa, ζητώντας εξηγήσεις, ενώ παράλληλα ο νεαρός της ζήτησε να κατεβάσει τη φωτογραφία που τον πρόδιδε, μιας και όπως είπε “τα έκανα μαντάρα”. “Ένιωσα τόσο χαζή για την ταραχή που προκάλεσα άθελά μου”, είπε η νεαρή 22χρονη. Τώρα το μόνο που μένει είναι ο τολμηρός αυτός νέος να αναλάβει τις ευθύνες του. Πάντως, καλά να πάθει μιας και ήθελε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Δεν ήξερε, δε ρώταγε;

Πηγή: Dailystar

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε