Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χάος σε συνέντευξη Τύπου! Μποξέρ πέταξε το τραπέζι στον αντίπαλό του [vid]

Χάος σε συνέντευξη Τύπου! Μποξέρ πέταξε το τραπέζι στον αντίπαλό του [vid]

Ο πολυαναμενόμενος αγώνας βαρέων βαρών ανάμεσα στον Dereck Chisora και τον Dillian Whyte για τον τίτλο μπορεί να ακυρωθεί μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανάμεσα στους δύο Λονδρέζους πυγμάχους που διεκδικούν τον τίτλο ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με τους δύο άντρες να λογομαχούν. Ο Chisora κατηγόρησε τον Whyte πως απείλησε τη ζωή του και για αυτό σήκωσε το τραπέζι και το πέταξε στη μεριά του. Ο Whyte απάντησε πετώντας του το μικρόφωνο, με το προσωπικό ασφαλείας να προσπαθεί να ηρεμήσει τους δύο άντρες και να αποκαταστήσει την ηρεμία στην παραδοσιακή συνέντευξη Τύπου στο Μάντσεστερ.

Ο Chisora και ο πρωταθλητής Whyte πρόκειται να διεκδικήσουν τον βρετανικό τίτλο στο Manchester Arena το Σάββατο. Μετά όμως τα όσα έγιναν μπορεί ο αγώνας να ακυρωθεί μετά το meeting του British Boxing Board of Control την Πέμπτη. “Όλα καλά. Μπορεί να λέει βλακείες για μένα, δεν με νοιάζει. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει”, είπε ο Chisora στο iFL TV. “Αλλά δεν μπορεί να απειλεί τη ζωή μου μετά το ρινγκ. Μου είπε “θα δεις, θα δεις”. Αυτό δεν είναι cool. Πρέπει να καταλάβεις ότι αν κάποιος απειλεί τη ζωή σου, δεν απειλεί μόνο εσένα αλλά και τα παιδιά σου και τους ανθρώπους γύρω σου”.

O Chisora είναι πρωταθλητής Ευρώπης, ενώ έχει χάσει τις δύο φορές που διεκδίκησε τον παγκόσμιο τίτλο από τον Tyson Fury. Ο Eddie Hearn παραδέχτηκε πως οι σκηνές αυτές δεν είναι καλές για το μποξ, αλλά είναι αισιόδοξος πως θα διεξαχθεί ο αγώνας. “Πρέπει να κρατήσουν ό,τι έχουν για το ρινγκ γιατί αυτό που είδαμε ξέφυγε από τα όρια. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα σε έναν αγώνα και το να πηγαίνεις ενάντια στους κώδικες συμπεριφοράς του αθλήματος. Ο Dereck το πέρασε αυτό την Τετάρτη και τώρα θα αποφασίσει το British Boxing Board of Control για το ζήτημα”.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Chisora χάνει την ψυχραιμία του εκτός ρινγκ. Σε προηγούμενη συνάντησή τους στο πρόγραμμα του Sky “The Gloves are Off” ο Chisora πέταξε ένα ποτήρι νερό στον Whyte, προκαλώντας την επέμβαση των ανδρών ασφαλείας.

Αντίστοιχα και στον αγώνα του με τον Vitaly Klitschko για τον παγκόσμιο τίτλο βαρέων βαρών WBC το 2012 υπήρξαν βίαια περιστατικά πριν και μετά τον αγώνα. Ο Chisora χαστούκισε τον Vitaly Klitschko και έφτυσε στο πρόσωπο τον επίσης μποξέρ αδερφό του Vitaly μετά την ήττα του.

via GIPHY

 

Πηγή: RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε