Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Χάος στο αεροδρόμιο Stansted! Ουρά 5.000 ανθρώπων [vid]

Χάος στο αεροδρόμιο Stansted! Ουρά 5.000 ανθρώπων [vid]

Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε χιλιάδες ανθρώπους που προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου το βράδυ της Δευτέρας.

Όσοι έβγαιναν από τις προγραμματισμένες πτήσεις τους αντιμετώπιζαν σκηνές χάους, με τις εκτιμήσεις να θέλουν την ουρά για να περάσουν από τον έλεγχο διαβατηρίων να ξεπερνά τους 5.000 ανθρώπους!

Πολλά από τα παιδιά, σύμφωνα με μάρτυρες, άρχισαν να κλαίνε, ενώ όλοι ήταν εκνευρισμένοι με τις συνθήκες που επικρατούσαν μετά τα μεσάνυχτα.

Αξιωματούχοι του αεροδρομίου δήλωσαν αργά το βράδυ της Δευτέρας πως ήταν από τις πιο πολυσύχναστες ώρες άφιξης, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους για να γυρίσουν σπίτια τους από εκδρομές του Σαββατοκύριακου.

Πάνω από 40 πτήσεις προσγειώθηκαν μεταξύ 22:00 και 24:00 το βράδυ, με τους αξιωματούχους να επιμένουν πως πρόκειται για φυσιολογικό αριθμό αφίξεων για τη συγκεκριμένη μέρα της εβδομάδας.

Ορισμένοι από τους επιβάτες εκτιμούν πως θα πρέπει να ζητηθεί συγγνώμη για την απίστευτη ταλαιπωρία τους και το χάος που επικρατούσε στο αεροδρόμιο από τον υπουργό Εσωτερικών Amber Rudd.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε