Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χαστουκίστε ελεύθερα τον…Σαρκοζί!

Οι τούρκοι βγάζουν το άχτι τους στον πρόεδρο της Γαλλίας Σαρκοζί επειδή ψήφισε την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων.

Οι Τούρκοι χαστουκίζουν τον πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί στο… Διαδίκτυο, μέσω ενός “παιχνιδιού” που προβάλει τουρκικός ιστότοπος.

    Το παιχνίδι που κάνει θραύση στην Τουρκία ονομάζεται “χαστούκι στο Σαρκοζί”. Όσοι παίζουν, χαστουκίζουν εικονικά τον πρόεδρο της Γαλλίας ο οποίος εμφανίζεται πλάι στον πύργο του Άιφελ.

    “Τι λέτε για ένα Οθωμανικό χαστούκι στο Σαρκοζί” είναι ο τίτλος του παιχνιδιού της τουρκικής ιστοσελίδας www.sunoyun.com.

    “Δεν νομίζεις ότι του αξίζει του Σαρκοζί ένα χαστούκι;”, αναφέρεται στην εισαγωγή του παιχνιδιού το οποίο είναι διαθέσιμο σε επτά γλώσσες –στα τουρκικά, τα αγγλικά, τα ισπανικά, τα ιταλικά, τα γερμανικά, τα ρωσικά και τα κινεζικά– αλλά όχι στα γαλλικά, πράγμα που υπογραμμίζεται μάλιστα.

    Ξεκινώντας το παιχνίδι, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι “θελήσαμε να δείξουμε την αντίδρασή μας προς τον Σαρκοζί στον οποίο αντιδρούν όχι μόνο οι Τούρκοι πολίτες, αλλά πολλά δημοκρατικά έθνη”.

Η αλήθεια είναι ότι οι τούρκοι τα έχουν βάλει πλέον με τους γάλλους γιατί αναγνώριζουν ως γενοκτονία την σφαγή εκατομμυρίων Αρμενίων από τους τούρκους.

Τουρκία-Γαλλία στα… χαρακώματα για τη γενοκτονία των Αρμενίων – «Θα πάρουμε μέτρα» απειλεί η Άγκυρα

Τουρκικός Τύπος ” Σατανάς ο Σαρκοζί”, “Δεν υπάρχει η Γενοκτονία των Αρμενίων”

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε