Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Χειροπέδες ξανά στον Στρος Καν – Κατηγορείται για συνέργεια σε μαστροπεία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ, REUTERS

Τα πάθη εξακολουθούν να «τρώνε» τον Ντομινίκ Στρος Καν. Τα όργια με ανήλικες στο ξενοδοχείο Κάρλτον φαίνεται ότι θα τον οδηγήσουν ξανά στη φυλακή.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν τέθηκε υπό κράτηση με την κατηγορία της «συνέργειας σε μαστροπεία» και «κατάχρηση δημοσίων αγαθών» στην υπόθεση Κάρλτον.

Οπως μάλιστα έγινε γνωστό απο πηγή που έχει πρόσβαση στο φάκελο της υπόθεσης, η κράτηση του Στρος Καν θα πρέπει να παραταθεί, ενώ αναμένεται και η σχετική απόφαση του δικαστή.

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν έφθασε νωρίς το πρωί στο τμήμα της γαλλικής χωροφυλακής όπου είχε κλητευθεί και εκεί του ανακοινώθηκε από τους ανακριτές της δικαστικής αστυνομίας της Λιλ ότι τίθεται υπό κράτηση.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ θα ανακριθεί για το αν γνώριζε πως οι γυναίκες που συμμετείχαν στις ροζ βραδιές ήταν πόρνες.

Αν στο τέλος της διορίας, οι ανακριτές θεωρήσουν τα στοιχεία σε βάρος του Ντομινίκ Στρος Καν επαρκείς, μπορεί να του απαγγελθούν κατηγορίες για μαστροπεία και κατάχρηση δημοσίων αγαθών. Η τελευταία κατηγορία σημαίνει πως ο DSK γνώριζε την ενδεχόμενη παράνομη προέλευση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για τις εκδιδόμενες γυναίκες.

Το ερώτημα αν υπήρξαν ενδεχομένως ανταλλάγματα για τις βραδιές αυτές θα του τεθεί επίσης. Σύμφωνα με τους δικηγόρους των Πασκοβσκί και Ροκέ, οι πελάτες τους έχουν απαντήσει αρνητικά στην ερώτηση αυτή.

Ο Στρος Καν φτάνει στην αστυνομία της Λιλ

Ο Ντομινίκ Στρος Καν φυσικά αρνείται ότι γνώριζε οτιδήποτε για το κύκλωμα αλλά και για την ηλικία των γυναικών.

Τι είναι η υπόθεση Κάρλτον; Κατ’ αρχήν, Κάρλτον είναι ξενοδοχείο στη Λιλ, όπου δρούσε κύκλωμα πορνείας, με τον Στρος Καν να είναι ένας από τους… καλύτερους πελάτες. Κάποιες από τις πόρνες πολυτελείας φέρονται να ήταν ανήλικες.

Μια από τις κοπέλες που ανακρίνονται είπε στην αστυνομία πως σε διάστημα έξι χρόνων, συμμετείχε 11 φορές σε όργια με τον Γάλλο πολιτικό. «Ήταν πολύ ενεργός. Κατάλαβα ότι υπήρξαν κι άλλα όργια, στα οποία εγώ δεν κλήθηκα. Του άρεσαν τα νέα πρόσωπα και δεν ενδιαφερόταν τόσο για όσες είχε ξαναδεί».

«Έκανε σεξ με όλες τις γυναίκες που βρίσκονταν στο δωμάτιο» είπε, αποκαλύπτοντας λεπτομερώς όσα γίνονταν στα… ακόλαστα βράδια όχι μόνο στη Λιλ αλλά και στην Ουάσινγκτον.

Πολλές μετακινήσεις των κοριτσιών είχαν οργανωθεί και χρηματοδοτηθεί από δύο επιχειρηματίες της περιοχής της Λιλ, τον Φαμπρίς Πασκοβσκί, υπεύθυνο μιας εταιρείας ιατρικού υλικού, και τον Νταβίντ Ροκέ, πρώην διευθυντή μιας θυγατρικής του ομίλου BTP Eiffage.

Το τελευταίο από τα ταξίδια πραγματοποιήθηκε από τις 11 ως τις 13 Μαΐου στην Ουάσινγκτον, παραμονές της σύλληψης του DSK στο πλαίσιο της υπόθεσης Ντιαλό στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κάναμε όργια με τον Στρος Καν» – Δυο πόρνες… εξομολογούνται

Έπιασαν τον Στρος Καν σε πάρκο που έκαναν πιάτσα τραβεστί

Βίντεο με όλα όσα έγιναν στο Sofitel – Πως παγίδευσαν τον Στρος Καν

Ταινία το σκάνδαλο Στρος Καν – Πριν το καλοκαίρι αρχίζουν τα γυρίσματα

Στρος-Καν: Με κατέστρεψαν με “πειρατεία” σε κινητό μου

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε