Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Χειροπέδες στον Ρώσο αντεροβγάλτη – Σκότωσε 17 ιερόδουλες και σχεδίαζε πεντάλφα με το αίμα τους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μετά από 18 χρόνια οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του 51χρονου “Ρώσου αντεροβγάλτη” που φέρεται να δολοφόνησε τουλάχιστον 17 ιερόδουλες. Η σύλληψή του έρχεται μετά από ανακρίσεις 3.000 ανθρώπων και με τη βοήθεια του DNA κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Ο Ρώσος αντεροβγάλτης που συνελήφθη για τη βάναυση δολοφονία τουλάχιστον 17 ιερόδουλων έκανε σχέδια με το αίμα τους και παρατούσε τα πτώματά τους σε χώρους υγειονομικής ταφής. Οι αρχές εντόπισαν τον 51χρονο πρώην αστυνομικό που είχε συλληφθεί για τις δολοφονίες και αφεθεί ελεύθερος πριν από μια δεκαετία λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων με τη βοήθεια του DNA.

Οι αξιωματικοί των αρχών πιστεύουν ότι μπορεί να είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία και άλλων γυναικών στη ρωσική πόλη Novosibirsk. Οι φόνοι έγιναν μεταξύ 1998 και 2006, με τον δράστη να προκύπτει ότι εργαζόταν στο τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας και ως οδηγός ταξί όταν κατηγορήθηκε για τις δολοφονίες.

Οι γείτονες είπαν στην αστυνομία πως φαινόταν να έχει έναν ευτυχισμένο γάμο και πως ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Σύμφωνα με τις αρχές, φέρεται να σκότωσε τις ιερόδουλες αφού τις πλήρωνε για σεξ. Όλα τα θύματά του είχαν μακριά μαλλιά, ήταν ιερόδουλες μεταξύ 19 και 30 ετών και πολλές από αυτές τοξικομανείς. Με το αίμα τους σχημάτιζε πεντάλφα και βέλη στα πτώματά τους.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε