Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Χήνα επιτέθηκε σε 5χρονη που κοίταζε τα μωρά της (ΦΩΤΟ)

Χήνα επιτέθηκε σε 5χρονη που κοίταζε τα μωρά της (ΦΩΤΟ)

Μια υπερπροστατευτική και εξοργισμένη χήνα επιτέθηκε σε ένα 5χρονο κοριτσάκι που είχε πάει με τα αδέρφια της να δουν από κοντά τα μωρά της.

Η 5χρονη Summer Gidden είχε πάει με την αδερφή της Stevie, 17, και τα άλλα δύο αδέρφια τους να πλησιάσουν τα μικρά της χήνας, η υπερπροστατευτική μητέρα τους επιτέθηκε.

Η χήνα κατάφερε να προλάβει τη Summer που ήταν η μικρότερη και την άρπαξε από τα μαλιά, με τη μικρούλα να καταλήγει να κλαίει στο έδαφος. Τα tweet της αδερφής της με φωτογραφίες δεν άργησαν να γίνουν viral με πάνω από 40.000 retweets και 54.000 likes.

Οι χρήστες του διαδικτύου που απόλαυσαν τις ξεκαρδιστικές φωτογραφίες δεν άργησαν να φτιάξουν και μια σειρά από memes, ενώ άλλοι θεώρησαν τις φωτογραφίες σκληρές. Η Stevie διευκρίνισε ωστόσο πως ενώ ένας γείτονας έβγαζε φωτογραφίες, οι άλλοι είχαν σπεύσει να βοηθήσουν την 5χρονη.

“Κάποιος έβγαζε φωτογραφίες ενώ κάποιος έτρεξε να τη βοηθήσει. Δεν είμαστε τόσο κακοί μαζί της”, σχολίασε. “Είναι καλά τώρα. Ίσως για καιρό να μην πηγαίνει κοντά σε πουλιά αλλά το βρήκε αστείο που οι φωτογραφίες της έγιναν viral στο διαδίκτυο”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε