Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Χωρίζουν William και Kate Middleton; Οι φήμες που αναστάτωσαν τη βασίλισσα Ελισάβετ

Χωρίζουν William και Kate Middleton; Οι φήμες που αναστάτωσαν τη βασίλισσα Ελισάβετ

Ήταν δυνατόν να μείνουν… ανεπηρέαστοι από τις φήμες ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton; Δεν είναι. Το πριγκιπικό ζεύγος βρέθηκε λοιπόν στα… πρόθυρα του διαζυγίου και φαίνεται πως οι ψίθυροι αναστάτωσαν ακόμη και τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η βασίλισσα της Βρετανίας έχει… καεί βλέπετε από τα βασιλικά διαζύγια, αφού και η αδερφή της Μάργκαρετ χώρισε από τον σύζυγό της Άντονι Άρμστρογκ Τζόουνς και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της πήραν διαζύγιο, ο Κάρολος από τη Νταϊάνα, ο Άντριου από τη Σάρα Φέργκιουσον και η πριγκίπισσα Άννα από τον Μαρκ Φίλιπς.

Τι έκανε λοιπόν όταν έφτασαν στ’ αυτιά της οι φήμες (προερχόμενες από Μέσα με… ροπή στα κουτσομπολιά κυρίως) ότι κάτι τρέχει με το γάμο του εγγονού της; Διεμήνυσε στο ζευγάρι να κάνει το συντομότερο δυνατό μια κοινή εμφάνιση για να τις… διαλύσει. Η 89χρονη μονάρχης άλλωστε προορίζει τον Γουίλιαμ για διάδοχό της, οπότε δεν θα… “ανεχτεί” ένα διαζύγιο.

Εξαιτίας των φημών για προβλήματα στο γάμο της με τον Γουίλιαμ, η Κάθριν, Δούκισσα του Κέιμπριτζ, αναγκάστηκε να… επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα μετά από τέσσερις μήνες γονικής άδειας, ύστερα από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, της πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, William και Kate θα παραβρεθούν, στο τέλος του μήνα, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για την επίσκεψη του προέδρου της Κίνας Ζι Ζινπινγκ αλλά και στο συνέδριο για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας στο Κολλέγιο Χάροου στις 10 Οκτωβρίου. Πέρα απ’ αυτές τις εμφανίσεις, το πριγκιπικό ζεύγος εμφανίστηκε πριν μερικές μέρες στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα ράγκμπι ανάμεσα στην Αγγλία και την Ουαλία.

Κάποιοι είδαν το ζευγάρι αγαπημένο και κάποιοι άλλοι “είδαν” μια στημένη εμφάνιση μετά της εντολές της βασίλισσας, που θυμίζει σε αρκετούς την τελευταία κοινή εμφάνιση του Καρόλου με την Νταϊάνα, των γονιών του Γουίλιαμ, σε ένα ταξίδι τον Νοέμβριο του 1992. Στις 9 Δεκεμβρίου του ίδιου χρόνου, ο τότε πρωθυπουργός της Βρετανίας Τζον Μέιτζορ είχε ανακοινώσει το διαζύγιο που συντάραξε… συθέμελα το παλάτι και τη Βρετανία.

Πηγή: realtytoday.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε