Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χωρίζουν μετά από 30 χρόνια ο Κέρμιτ και η Μις Πίγκυ!

Χωρίζουν μετά από 30 χρόνια ο Κέρμιτ και η Μις Πίγκυ!

Έναν μήνα πριν από την πρεμιέρα του νέου κύκλου επεισοδίων του Muppet Show στο ABC, η Μις Πίγκυ και ο Κέρμιτ ανακοίνωσαν μέσω Facebook ότι χωρίζουν οι δρόμοι τους, μετά από 30 χρόνια κοινής πορείας.

Ο Κέρμιτ και η Μις Πίγκυ ξεκαθάρισαν ότι θα συνεχιστεί η τηλεοπτική συνεργασία τους, αλλά στην προσωπική τους ζωή θα βγαίνουν ραντεβού με… άλλα γουρούνια και βατράχους!

“Επειτα από προσεκτική σκέψη, λεπτομερή εξέταση και αξιοσημείωτους καβγάδες, ο Κέρμιτ ο Βάτραχος και moi λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να λήξουμε την ρομαντική μας σχέση”, έγραψε η Μις Πίγκυ στη σελίδα της στο Facebook.

Και πρόσθεσε: “οι προσωπικές μας ζωές είναι τώρα ξεχωριστές και θα βγαίνουμε με άλλους…γουρούνια, βατράχους κλπ. Αυτό είναι το μοναδικό μας σχόλιο για το ιδιωτικό αυτό ζήτημα…εκτός αν δεχτούμε μία ικανοποιητική προσφορά”.

Η επανέκδοση του διάσημου σόου θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο από το ABC.

Στη νέα εκδοχή της σειράς, η Μις Πίγκυ θα έχει το δικό της μεταμεσονύχτιο τοκ σόου, του οποίου εκτελεστικός παραγωγός θα είναι ο Κέρμιτ και στους προσκεκλημένους της θα περιλαμβάνονται διασημότητες όπως η ηθοποιός Ριζ Γουίδερσπουν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε