Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Χριστούγεννα στην φυλακή για 2 μάγισσες στην Ρουμανία

Χριστούγεννα στην φυλακή για 2 μάγισσες στην Ρουμανία
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.12.2011 | 13:06
Πρώτη δημοσίευση: 23.12.2011 | 13:06

Χριστούγεννα πίσω από της φυλακής τα σίδερα θα περάσουν δυο Ρουμάνες, που υποστηρίζοντας πως έχουν μαγικές ικανότητες, κατόρθωναν να αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά, χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή από τα θύματά τους.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της η αγγλόφωνη εφημερίδα "Nine O' Clock" του Βουκουρεστίου, οι δύο γυναίκες, γνωστές με τα ψευδώνυμα Βανέσα και Μελίσα βρίσκονται στα χέρια των αστυνομικών, κατηγορούμενες για εκβιασμούς και απάτη.

Οι συλληφθείσες αναρτούσαν διαφημίσεις στον Τύπο και το διαδίκτυο, υποστηρίζοντας ότι είναι οι καλύτερες στα μάγια και ζητώντας ως αντάλλαγμα από τους πελάτες τους- μεταξύ αυτών και πολλά διάσημα πρόσωπα, σύμφωνα με το δημοσίευμα- κοσμήματα και χρήματα για τις υπηρεσίες τους.

Σε περίπτωση, μάλιστα, που κάποιος άλλαζε γνώμη και δεν ήθελε πλέον τις συμβουλές τους, ερχόταν αντιμέτωπος με απειλές και εκβιασμούς από την πλευρά των "μαγισσών".

Μάλιστα, όπως αναφέρει η "Nine O' Clock", θύμα τους έπεσε και η διάσημη σταρ της ρουμανικής τηλεόρασης Οάνα Ζαβοράνου, η οποία λέγεται ότι τους έδωσε μεγάλα χρηματικά ποσά, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή υπό την πίεση εκβιασμών.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο