Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Χρυσό μετάλλιο υπομονής!

Χρυσό μετάλλιο υπομονής!

Απονέμεται στον Αμερικανό Άντριου Καν που κλήθηκε να περίμενε στο ακουστικό του για 15 ώρες,40 λεπτά κι ένα δευτερόλεπτο.

Τοση ώρα τον άφησε στην αναμονή η  αυστραλιανή αεροπορική εταιρία Qantas Airways, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται μιλώντας σε εφημερίδα.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει καταγραφεί στα αρχεία της τηλεφώνημα αυτής της διάρκειας και ότι “ο χρόνος αναμονής τηλεφωνήματος στην εταιρεία μας εκείνη της περίοδο ήταν κατά μέσον όρο μικρότερος από ένα λεπτό και ο μεγαλύτερος έφθανε τα 17 λεπτά”.

Παρ’ όλα αυτά, “το θύμα”, Άντριου Καν, επιμένει ότι το τηλεφώνημα της Τετάρτης μπορεί να του χαρίσει άνετα το. . . χρυσό μετάλλιο υπομονής, εξαιτίας της διάρκειας αναμονής του.

“Νομίζω ότι ο χρόνος αναμονής συνδέεται με την απόφασή μου να διαπιστώσω τι ακριβώς εννοούσε η εταιρεία όταν έλεγε ότι ένας εκπρόσωπός της θα με εξυπηρετήσει το συντομότερο δυνατό”, δήλωσε ο Καν στην εφημερίδα Herald Sun.

Ο Καν είχε τηλεφωνήσει για να επιβεβαιώσει την κράτηση για την πτήση προς Νέα Υόρκη την Κυριακή. Μάλιστα, όσο περίμενε στο ακουστικό του, όπως είπε ο ίδιος, διάβασε ένα βιβλίο 200 σελίδων.

Διαβάστε
Ουρακοτάγκος μετακομίζει… γιατί καπνίζει

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε