Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Χρυσοδάκτυλος” ο Σον Κόνερι, διώκεται για φοροδιαφυγή

ΦΩΤΟ REUTERS

Στο στόχαστρο των δικαστικών αρχών της Ισπανίας βρίσκονται ο Σον Κόνερι και η σύζυγός του, κατηγορούμενοι για φοροδιαφυγή 1,6 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Σον και η Μισελίν Κόνερι διώκονται για φοροδιαφυγή μετά από αγοραπωλησίες ακινήτων που έκαναν στο νότιο τμήμα της Ισπανίας, σύμφωνα με δικαστικές πηγές που επικαλούνται τα ισπανικά ΜΜΕ. Το Τύπος έχει δώσει στην υπόθεση τον κωδικό Golfinger, δηλαδή “χρυσοδάκτυλος”, φυσικά από την ομώνυμη ταινία του Τζέιμς Μποντ όπου πρωταγωνίστησε ο Σκωτσέζος ηθοποιός.

Η φοροδιαφυγή αφορά την πώληση ακινήτων στην περιοχή της Μάλαγα από επιχείρηση που σχετίζεται με τον διάσημο πρώην Τζέιμς Μποντ, αναφέρουν πηγές από την περιοχή της Μαρμπέγια, όπου ο Κόνερι διέθετε μια πολυτελή βίλα μέχρι τα τέλη του 90.

Για τη βίλα αυτή ο 79χρονος ηθοποιός έχει ήδη ερευνηθεί δικαστικά από το 1999, γιατί ο χώρος της βίλας κοντά στην Μαρμπέγια έχει χαρακτηριστεί “αμφισβητούμενος” από ερευνητές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει εκεί αυτή η πολυτελής κατοικία.

Σημειώνεται ότι όλη η περιοχή της Μαρμπέγια τα τελευταία χρόνια “συγκλονίστηκε” από τις συνεχείς αποκαλύψεις οικοδομικών και κατασκευαστικών σκανδάλων.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε