Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Χτύπησε μέχρι θανάτου 15μηνών παιδί και το βιντεοσκοπούσε

Το μικρό αγγελούδι και δίπλα ο δολοφόνος τέρας. ΦΩΤΟ SKY NEWS
Το μικρό αγγελούδι και δίπλα ο δολοφόνος τέρας. ΦΩΤΟ SKY NEWS
Θα περάσει την υπόλοιπη του ζωή στην φυλακή, όμως το μικρό αγγελούδι δεν θα ξαναγελάσει ποτέ και δεν θα ακουστεί ποτέ ξανά η φωνούλα του.
Οι δικαστές δεν δέχθηκαν τις δικαιολογίες του Νιούτον. Και γιατί να τις δεχθούν άλλωστε. “Είναι ένα διαβολικό τέρας”, φώναζε στο δικαστήριο η πρώην σύζυγος του. Και έχει απόλυτο δίκαιο σκέφτηκαν οι δικαστές που τον έστειλαν για πάντα στην φυλακή αφού αυτός πήρε την ζωή από ένα βρέφος 15μηνών.
 
Ο Ντάρεν Νιούτον τραβούσε βίντεο με το κινητό του να χτυπάει και να προκαλεί πληγές στο μικρό κορμάκι του Τσάρλιε Χαντ, του 15 μηνών παιδιού της τότε συντρόφου του Λάουρα Τσάπμαν.
 
Ο 32χρονος από το Earby του Lancashir βρέθηκε ένοχος για την δολοφονία του παιδιού και καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση.
 
Η μητέρα του παιδιού Λάουρα είχε χωρίσει με τον σύζυγο της και πατέρα του Τσάρλι, πριν από 11 μήνες. Είχε γνωρίσει των Ντάρεν και αποφάσισε να ζήσουν μαζί. Όμως κανείς δεν φανταζόταν το αποτέλεσμα.
 
Το περιστατικό έγινε τον Νοέμβριο και χθες έφτασαν στα χέρια των δικαστών τα αποτρόπαια βίντεο που ο ίδιος είχε τραβήξει.

 
“Δεν μπορώ καν να τα δω. Νομίζω ότι θα πεθάνω. Να βλέπω το αγγελούδι να το βασανίζει αυτό το τέρας”, είπε η Λάουρα ξεσπώντας σε λυγμούς. “Νιώθω απαίσια. Βλέπω το παιδί μου να ουρλιάζει και πρέπει να σκεφτόταν που είναι η μαμά μου, που είναι η μαμά μου. Γιατί αφήνει αυτό τον άνδρα να με χτυπάει. Αν το είχα καταλάβει νωρίτερα μπορεί και να τον είχα σκοτώσει τον Ντάρεν με τα ίδια μου τα χέρια”, πρόσθεσε η Λάουρα.
 
Οι επιθέσεις και τα ξεσπάσματα του Ντάρεν στον μικρό Τσάρλι ξεκίνησαν τον Ιούνιο όταν ήταν μόλις 12 μηνών. Μέρα με την μέρα όμως ο Ντάρεν χτυπούσε όλο και περισσότερο το μικρό αγγελούδι.
 
Μια σειρά από βίντεο παραδόθηκαν στο δικαστήριο και ένα από αυτά δείχνει τον Ντάρεν να χτυπάει και να χαστουκίζει το παιδί 13 φορές στο κεφάλι ενώ αυτό ουρλιάζει και κλαίει από τον πόνο.
 
Μέσα σε 5 μήνες τον χτυπούσε αλύπητα. Στις 19 Νοεμβρίου ο Ντάρεν τελείωσε την βάρδια του σε ένα εργοστάσιο της περιοχής και πήγε στο σπίτι του στις 14:30. Τρεις ώρες αργότερα ο Τσάρλι ήταν νεκρός μετά το τελευταίο χτύπημα του Ντάρεν.
 
Οι γιατροί βρήκαν μώλωπες στο δεξί μάτι, στο πηγούνι αλλά και στα κόκαλα.
 
“Όποιος δει τα βίντεο που τράβηξε αυτό το τέρας θα καταλάβει την αγριότητα του και ότι πραγματικά δεν έχουμε να κάνουμε με άνθρωπο. Θα ήθελα να τον σκοτώσω αλλά δυστυχώς τον βάλανε στην φυλακή”, ήταν τα λόγια του πατέρα του μικρού Τσάρλι….
 
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε