Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Yiannopoulos: Άνεργος μετά από τα σχόλια για σεξ με 13χρονους!

Yiannopoulos: Άνεργος μετά από τα σχόλια για σεξ με 13χρονους!

Ο κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες με τον ελληνικής καταγωγής Milo Yiannopoulos, ο οποίος μετά από τα σχόλια του ότι είναι “οκ να κάνει σεξ κάποιος με 13χρονους” τρώει το ένα άκυρο μετά από το άλλο. Ακυρώθηκε η ομιλία του στο φετινό συνέδριο CPAC, ως εκπρόσωπος των Συντηρητικών, ακυρώθηκε η έκδοση της βιογραφίας και  πριν από λίγο παραιτήθηκε από αρχισυντάκτης στην ιστοσελίδα Breitbart.

O Milo σε βίντεο που είχε δει το φως της δημοσιότητας είχε “δικαιολογήσει” τις σχέσεις ενηλίκων με 13χρονα αγόρια και κορίτσια. Ο ίδιος είχε πει ότι “οι έφηβοι ακόμα και κάτω των 16 ετών είναι απολύτως ικανοί να δώσουν τη συγκατάθεσή τους όσον αφορά στη σεξουαλική δραστηριότητα με μεγαλύτερους. Σύμφωνα με τη νομοθεσία των περισσότερων χωρών, τα άτομα κάτω των 16 ετών δεν θεωρούνται αρκετά ώριμα για να συναινέσουν στη σεξουαλική πράξη”.

Λίγο αφότου ανακοινώθηκε ότι δεν θα μιλήσει στο συνέδριο ο ακροδεξιός υποστηρικτής του Τραμπ έσπευσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με μία σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook, στην οποία τόνισε ότι είναι gay και πως όταν ήταν παιδί είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. 

Λίγες ώρες αργότερα, ήλθε το δεύτερο άκυρο μιας και του ανακοινώθηκε ότι δεν πρόκειται να βγει το βιβλίο του. Μάλιστα, ο ίδιος φρόντισε να ανακοινώσει την δυσάρεστη για εκείνον είδηση μέσω facebook. 

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά… Όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα στελέχη του Breitbart έχουν ενοχληθεί από όλο αυτόν τον σάλο που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του και σκέφτονται να τον διώξουν. Εκείνος, ωστόσο, αποφάσισε να τους… προλάβει και πριν από λίγο παραιτήθηκε!

Ο ίδιος δήλωσε: “Θα ήταν λάθος εκ μέρους μου το να επιτρέψω η δική μου λάθος επιλογή λέξεων να υποβαθμίσει το έργο των συναδέλφων μου. Για αυτό τον λόγο παραιτούμαι”!

Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας έκανε ένα αινιγματικό post στην σελίδα του στο facebook. “Έχω περάσει και χειρότερα. Δεν θα με κερδίσουν” έγραψε στέλνοντας μήνυμα σε όλους!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε