Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Οι τρόποι του Τραμπ και του Ομπάμα – Η μέρα με τη… νύχτα [vids]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Είναι το πρόσωπο των ημερών και όχι άδικα. Ο Ντόναλντ Τραμπ ορκίστηκε την Παρασκευή (19.01.2017) Πρόεδρος των ΗΠΑ και κατάφερε να ξεχωρίσει λόγω της… αγένειας του!

Το γεγονός δε ότι ο προηγούμενος πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος ομολογουμένως είναι πολύ καλός στο επικοινωνιακό παιχνίδι, έκανε τον άκομψο Τραμπ να φαίνεται πιο αντιπαθής από ποτέ.

Αμέσως διεθνή μέσα έσπευσαν να συγκρίνουν τις συμπεριφορές των δυο αντρών. Γυρνώντας στο 2008 όταν ο Μπαράκ Ομπάμα πήγε για πρώτη φορά στον Λευκό Οίκο, βγήκε από το αυτοκίνητο και περίμενε τη σύζυγό του Μισέλ να περάσει πρώτη και να ανέβει τα σκαλιά για να τους υποδεχθούν ο Τζορτζ Μπους και η σύζυγος του Λόρα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντόλαντ Τραμπ βγήκε από το αυτοκίνητο και χαιρέτησε μόνος του το ζεύγος Ομπάμα, αφήνωντας τη Μελάνια πίσω να έρχεται μόνη της. Και φυσικά μόλις χαιρέτησε κατευθύνθηκε προς τα μέσα και πάλι μόνος του… Ωστόσο, το ζεύγος Ομπάμα αγκάλιασε την “μόνη” Μελάνια και μπήκαν μέσα.

Ωστόσο, και στο Καπιτώλιο φάνηκε η διαφορά του Ομπάμα και του Τραμπ. Ο Τραμπ υποδέχτηκε την σύζυγο του που συνόδευε ένας Φρουρός παγωμένος, αδιάφορος και τυπικός. Εκείνη επίσης σφιγμένη στάθηκε δίπλα του.

Λίγο πιο πέρα, ο Μπαράκ Ομπάμα έσφιγγε και φιλούσε το χέρι της Μισέλ. Μάλιστα, η Μελάνια βλέπει την κίνηση του Ομπάμα και αναστενάζει. Το πρώην Πρώτο ζευγάρι δείχνει ερωτευμένο και αγαπημένο ενώ το Ντόναλντ και Μελάνια μοιάζουν… ξένοι!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε