Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Υπερασπίστηκε την σχέση της με τον υιό Καντάφι και.. απολύθηκε!

Υπερασπίστηκε την σχέση της με τον υιό Καντάφι και.. απολύθηκε!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 05.11.2011 | 11:00
Πρώτη δημοσίευση: 05.11.2011 | 10:51

Η πανέμορφή Βανέσα Χέσλερ, έζησε μία ερωτική ιστορία με τον γιο του Καντάφι, Μουατασίμ, που βρήκε τον θάνατο μαζί με τον πατέρα του και θάφτηκε μαζί του σε άγνωστη τοποθεσία.

Η κ. Χέσλερ ήταν μία μόνο κοπέλα από το "χαρέμι" του playboy Μουατασίμ και λέγεται ότι την έλουζε στα δώρα όσο ήταν μαζί. Η σχέση του με την 23χρονη ιταλοαμερικανή κράτησε τέσσερα χρόνια και η ίδια μίλησε γι' αυτήν πρόσφατα στο Diva e Donna.

"Η οικογένεια Καντάφι δεν είναι όπως την περιγράφουν. Είναι φυσιολογικοί άνθρωποι" ανέφερε ενώ για τον Μουατασίμ είπε ότι "δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί του αφού ξέσπασε η επανάσταση". "Η σχέση μας ήταν παθιασμένη" κατέληξε.Αυτά της τα λόγια όμως την έφεραν στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής ενώ μεγάλη εταιρειά τηλεπικοινωνιών που την είχε επιλέξει για να την εκπροσωπήσει ακύρωσε τη συμφωνία. "Οι σχέσεις είναι κάτι προσωπικό. Ωστόσο δεν μπορούμε να δεχτούμε τα σχόλιά της για την σύγκρουση στη Λιβύη", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.Σημειώνεται ότι το μοντέλο είχε συμμετάσχει στο τελευταίο ντεφιλέ της Prada, ενώ μέσα στην χρονιά θα παίξει σε ιταλική ταινία με τον τίτλο "Σταχτοπούτα".Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο