Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Υπόκλιση της Wonder Woman στην Beyonce!

Υπόκλιση της Wonder Woman στην Beyonce!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ευχαριστούμε την Μπιγιονσέ για την ύπαρξή της στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Τώρα όμως φαίνεται ότι στους λόγους αυτούς προστίθεται ένας ακόμα.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό W, η ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ ευχαρίστησε δημοσίως την τραγουδίστρια για τη βοήθεια που της παρείχε ώστε να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Wonder Woman. Όχι, η Μπι δεν έκανε κάποια χάρη ούτε μεσολάβησε για να πάρει το ρόλο η ηθοποιός, αλλά ήταν αυτή που την ενθάρρυνε κατά τη συμμετοχή της στην ακρόαση.

«Όταν συμμετείχα στην ακρόαση για την ταινία Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν, δεν ήξερα ότι ήταν και για την Wonder Woman», εξήγησε η ηθοποιός.

«Ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ μου ζήτησε να κάνω ένα δοκιμαστικό μπροστά στην κάμερα, ήταν βασανιστικό, έξι ή επτά κορίτσια είμασταν η κάθε μία σε ξεχωριστό καμαρίνι και μας είπαν ότι θα μπαίνουμε μέσα όταν θα μας καλέσουν. Νούμερο ένα, και έχασα το μυαλό μου, έτσι αποφάσισα να βάλω να ακούσω το Who runs the world? Girls!, της Μπιγιονσέ. Μόλις άρχισα να χορεύω η ανησυχία μου έφυγε. Σε ευχαριστώ Μπιγιονσέ», είπε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε