Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Υπουργός ανακοίνωσε την παραίτηση του μέσω Facebook

Υπουργός ανακοίνωσε την παραίτηση του μέσω Facebook
Ο Δανός υπουργός Δημοσιονομικής Πολιτικής ανακοίνωσε σήμερα την απομάκρυνσή του από τη θέση αυτή μέσω του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Facebook.
Ο Τορ Μέγκερ Πέντερσεν, 27 ετών, χρησιμοποίησε το Facebook πριν από κάθε άλλο μέσο επικοινωνίας για να ανακοινώσει την απομάκρυνσή του.
 
«Επικοινώνησαν σήμερα το απόγευμα τηλεφωνικά με την Ανέτε Βίλχεμσεν, τη νέα πρόεδρο του Λαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (SF). Μου είπε ότι δεν θα είμαι πλέον υπουργός Δημοσιονομικής Πολιτικής», ανακοίνωσε ο Μέγκερ Πέντερσεν στη σελίδα του στο Facebook.
 
Το κόμμα του εξέλεξε αυτό το Σαββατοκύριακο νέα πρόεδρο την Ανέτε Βίλχεμσεν, αντικαθιστώντας τον υπουργό Εξωτερικών Βίλι Σέβνταλ. Ο Τύπος ανέμενε ότι η νέα πρόεδρος θα αντικαθιστούσε τον Μέγκερ Πέντερσεν, που θεωρείται προστατευόμενος του Σέβνταλ, για να παραχωρήσει τη θέση του στη Βίλχεμσεν.
 
«Είμαι προφανώς ενοχλημένος», πρόσθεσε διαβεβαιώνοντας ότι η νέα πρόεδρος του SF έχει την υποστήριξή του.
 
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ritzau, η δανή πρωθυπουργός Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ αναμένεται να ανακοινώσει αύριο έναν μικρό ανασχηματισμό με την είσοδο της Βίλχεμσεν και ενός ακόμη στενού της συνεργάτη στην κυβέρνηση και την αποχώρηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επαγγελματικής Ζωής που έχει ανακοινώσει ότι επιθυμεί να τερματίσει την πολιτική του καριέρα.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε