Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Υπουργός της Βρετανίας “ξέχασε” να πληρώσει τον ΦΠΑ

Υπουργός της Βρετανίας “ξέχασε” να πληρώσει τον ΦΠΑ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.10.2011 | 17:48
Πρώτη δημοσίευση: 26.10.2011 | 17:45

Ο Βρετανός υπουργός Εμπορίου κάνει αγώνα κατά της απάτης και ένιωσε “αμηχανία” μετά την αποκάλυψη ότι ο ίδιος δεν έχει πληρώσει μέρος των φόρων του.

Ο Βινς Κέιμπλ αναγκάστηκε να καταβάλει πρόστιμο 500 στερλινών επειδή "παρέλειψε" να αποδώσει μέρος του ΦΠΑ των εσόδων του από τα συγγραφικά του δικαιώματα πριν μπει στην κυβέρνηση.

Ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι από την πλευρά του "δεν είχε καμία πρόθεση φοροδιαφυγής" και ότι το σφάλμα ήταν, σύμφωνα με τον ίδιο, λογιστικό.

Επίσης επισημαίνει ότι ρύθμισε την κατάσταση χωρίς να χρονοτριβήσει καθόλου αφού πλήρωσε τα περίπου 580 ευρώ."Μου προκαλεί κάποια αμηχανία το γεγονός ότι το λάθος δεν είχε εντοπιστεί νωρίτερα. Όμως τίποτε απ' όλο αυτό δεν θα με εμποδίσει να συνεχίσω τον αγώνα μου κατά της φορολογικής απάτης", προσέθεσε ο υπουργός.

Ο Κέιμπλ, ένα από τα κύρια στελέχη των Φιλελεύθερων Δημοκρατών του κυβερνητικού συνασπισμού, καταδικάζει δριμύτατα το έλλειμμα ηθικής σε ορισμένους επιχειρηματικούς κύκλους και καταφέρεται ιδιαίτερα κατά των τραπεζιτών και των "προκλητικών" μπόνους που παίρνουν.

Διαβάστε επίσης: Που το πας πατέρα το παιδί; Απίστευτες ΦΩΤΟ από τις πλημμύρες στη Βρετανία   Διαδώστε αυτό το άρθρο