Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζήλευε αρρωστημένα την αδερφή του! Την πυροβόλησε επειδή φορούσε μίνι

Ζήλευε αρρωστημένα την αδερφή του! Την πυροβόλησε επειδή φορούσε μίνι

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 21χρονη Marisa Putorti που πυροβολήθηκε στα γόνατα από τον αδερφό της Demetrio επειδή φορούσε μίνι φούστα.

Η 21χρονη φοβήθηκε για τη ζωή της όταν ο 25χρονος αδερφός της τη σημάδεψε με το όπλο. “Ο αδερφός μου φαινόταν δαιμονισμένος. Με σημάδεψε και πυροβόλησε. Έπεσα κάτω και τα μάτια μου έκλεισαν από τον πόνο”, δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα Corriere.

Ο αδερφός της, όπως δήλωσε η νεαρή μητέρα του 5χρονου Carmelo, ήθελε να την τιμωρήσει και ζήλευε. Από τότε που πέθανε ο πατέρας τους το 2010, ο Demetrio, με τον οποίο είχε κακή σχέση για χρόνια, είχε πάθει εμμονή μαζί της και παρακολουθούσε στενά τη συμπεριφορά της και ειδικά με άντρες.

 

 

“Ούτε που μιλάγαμε ο ένας στον άλλο. Ό,τι και αν έκανα τον ενοχλούσε. Αν φορούσα μακιγιάζ ή έβγαινα έξω με μίνι, αν κάπνιζα ή αν μιλούσε με μεγαλύτερους άντρες. Ποιος ξέρει τι του έλεγαν οι φίλοι του”.

Η 21χρονη, που έχει σχέση με τον 24χρονο Massimo D’Ambrosi, δήλωσε πως είχε τις αισθήσεις της στο ασθενοφόρο και άκουγε το πλήρωμα του ασθενοφόρου. Ήλπιζαν οι σφαίρες να μην έχουν χτυπήσει τη μηριαία αρτηρία γιατί διαφορετικά θα πέθαινε μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο. “Έτρεμα, προσευχόμουν και σκεφτόμουν αν θα ζήσω”.

Ο αδερφός της παραδόθηκε την επόμενη μέρα στις αρχές και πλέον τελεί υπό κράτηση, με την 21χρονη να δηλώνει πως θέλει να πληρώσει για ό,τι έκανε. Η μητέρα τους επισκέφτηκε τον γιο της στη φυλακή, τον φίλησε και τον αγκάλιασε, δηλώνοντας στον Τύπο πως δεν χρειάζονται λόγια ανάμεσα σε μια μάνα με το παιδί της.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε