Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζητούνται αστροναύτες για μόνιμη εργασία!

Ζητούνται αστροναύτες για μόνιμη εργασία!
Είστε νέοι και ορεξάτοι για δουλειά; Υγιείς και έξυπνοι; Τότε η δουλειά που ψάχνατε είναι εδώ!

 

Νέες προοπτικές ανοίγονται για τους αστροναύτες που νιώθουν επαγγελματική ανασφάλεια: η εταιρεία Bigelow Aerospace από το Λας Βέγκας δημοσίευσε στη διαδικτυακή της τοποθεσία μια αγγελία με την οποία ζητά να προσλάβει επαγγελματίες αστροναύτες με προϋπηρεσία στο διάστημα.
 
Οι απαιτήσεις της αγγελίας για προϋπηρεσία σε διαστημικές αποστολές περιορίζουν τους πιθανούς υποψηφίους στους 500. Η αγγελία είναι πιθανό να τύχει μεγάλης ανταπόκρισης καθώς στο τέλος του έτους, ο στόλος του διαστημόπλοιου της NASA αναμένεται να βγει στη σύνταξη, χωρίς να υπάρχουν σχέδια για αντικατάσταση του αεροσκάφους στο άμεσο μέλλον. Το γεγονός αυτό συνεπάγεται ότι χιλιάδες εργαζόμενοι θα βρεθούν στο δρόμο.
 
Ο επικεφαλής της εταιρείας, Ρόμπερτ Μπίγκελοου, αναζητά προσωπικό για τη στελέχωση του διαστημικού συγκροτήματος που πρόκειται να τεθεί σε τροχιά. Πρότυπα διαστημικών συγκροτημάτων βρίσκονται ήδη σε τροχιά και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για ερευνητικούς, τουριστικούς, βιομηχανικούς και άλλους σκοπούς.
 
Στην περιγραφή της θέσης περιλαμβάνονται οι βόλτες στο διάστημα, η εργασία στο τμήμα μάρκετινγκ για την εξασφάλιση κυβερνητικών και εταιρικών πελατών, καθώς και καθήκοντα κατασκευής και συντήρησης εδάφους. Άγνωστές παραμένουν, ωστόσο, οι απολαβές της θέσης.
Λέτε να έχει και δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα;
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε