Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Αδιανόητο! “Πειθαρχούσε” τα βρέφη με ηλεκτροσόκ

Αδιανόητο! “Πειθαρχούσε” τα βρέφη με ηλεκτροσόκ

Η αποκάλυψη μόνο σοκ μπορεί να προκαλέσει. Ένας άνδρας κατηγορείται πως χρησιμοποιούσε όπλο που προκαλεί ηλεκτροσόκ (taser) για να “πειθαρχεί” (!) τα τρία ανήλικα παιδιά της συντρόφου του!

Ο 22χρονος Γκέιλ Επλ κατηγορείται ότι έκανε ηλεκτροσόκ σε ένα κοριτσάκι δύο ετών και δύο δίδυμα ενός έτους. Τα τρία παιδιά είναι της 21χρονης συζύγου του, Σέλμπι Κράμπτρι. Η κτηνωδία αποκαλύφθηκε χάρη σε μια μπέιμπι σίτερ που παρατήρησε οιδήματα και καψίματα στο δέρμα των μωρών ενώ τα φρόντιζε.

Αφού διαμαρτυρήθηκε στους γονείς, φρόντισε να καταγράψει και τις αντιδράσεις τους. Η “δικαιολογία” που βρήκε ο Επλ να της είπε ήταν “ναι, ξέρω ότι δεν έπρεπε. Αλλά δεν τα πειράζει, είναι ένα πιστόλι που προκαλεί παράλυση”. Η μητέρα από την πλευρά της παραδέχθηκε ότι δεν κατήγγειλε τον σύζυγό της ούτε πήγε τα παιδιά στο νοσοκομείο διότι φοβόταν ότι θα της τα έπαιρναν.

Ο Επλ κατηγορείται για πολλαπλά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων και η Κράμπτρι διώκεται διότι έθεσε τα παιδιά σε κίνδυνο. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν επισύρουν έως και επτά χρόνια κάθειρξη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε