Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Άφησε… σύξυλο τον Θαπατέρο ο «καβαλιέρε»!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Πολλές φορές έχει απασχολήσει τον Τύπο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του! Παράτησε στη μέση τη συνέντευξη Τύπου με τον Ισπανό πρωθυπουργό, Λουίς Θαπατέρο! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας έμεινε έκπληκτος όταν άκουσε τον Ιταλό ομόλογό του να ανακοινώνει ότι αποχωρεί! Ο Θαπατέρο πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Ρώμη και στο πλαίσιο αυτής συναντήθηκε με τον Μπερλουσκόνι.

Οι δύο ηγέτες μόλις είχαν ολοκληρώσει τις εναρκτήριες ομιλίες του όταν ο «καβαλιέρε» είπε στους δημοσιογράφους που υπέβαλαν ερωτήσεις να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους στον Θαπατέρο, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά, του έσφιξε το χέρι και στη συνέχεια αποχώρησε κουνώντας το χέρι του στον αέρα.

«Αφήνω τον φίλο μου τον Θαπατέρο να αναλάβει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, κυρίως σε ότι αφορά στην επίσκεψη του στο Βατικανό… του εύχομαι τα καλύτερα όπως εσείς θα ευχόσαστε σε έναν άγιο καθώς έχει περιβληθεί με ιερή χάρη μετά την ευλογία του από τον πάπα», δήλωσε ο Μπερλουσκόνι.

Ο Θαπατέρο έμεινε μόνος του μπροστά σε ένα πλήθος δημοσιογράφων, συνέχισε να χαμογελά κοιτάζοντας προς την κατεύθυνση του Μπερλουσκόνι, πριν αποχωρήσει οριστικά από το βάθρο λίγα λεπτά αργότερα.

Ο Ισπανός πρωθυπουργός επανήλθε μετά από λίγη ώρα για να ακούσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις που του υπεβλήθησαν από τους εκπροσώπους του Τύπου, με το επεισόδιο και τη σύγχυση που αυτό προκάλεσε να έχουν καταγραφεί από τις κάμερες τουλάχιστον ενός μεγάλου τηλεοπτικού δικτύου.

Δεν έχει διευκρινιστεί εάν η αποχώρηση του Μπερλουσκόνι συνδέεται με τις όλο και συνεχώς επιδεινούμενες σχέσεις του με τους Ιταλούς δημοσιογράφους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε