Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Άγνωστη της έκαψε το πρόσωπο με οξύ!

Της επιτέθηκε και της έκαψε το πρόσωπο με οξύ. Η κοπέλα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομέιο σε κρίσιμη κατάσταση!

Ώρες αγωνίας πέρασε μια 28χρονη κοπέλα, όταν άγνωστη γυναίκα την σταμάτησε στο δρόμο και της πέταξε στο πρόσωπο οξύ, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα! 
 

Όπως ισχυρίζεται το ίδιο το θύμα, το οποίο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Portland, η επίθεση ήλθε από μια άγνωστη κοπέλα στη μέση του δρόμου. Η Bethany Storro κατευθυνόταν προς τα Starbucks για να αγοράσει έναν καφέ και τότε τη σταμάτησε μια άγνωστη κοπέλα, που κρατούσε στο χέρι ένα ποτήρι με υγρό. Όταν την σταμάτησε της φώναξε “Γεια σου όμορφη και τις πέταξε το υγρό στο πρόσωπο”.

 
Η κοπέλα οδηγήθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς το υγρό που της πέταξαν στο πρόσωπο ήταν οξύ. Σήμερα η νεαρή κοπέλα μίλησε στους δημοσιογράφους για την περιπέτειά της. “Ήταν η πιο επίπονη εμπειρία που έχω περάσει ποτέ. Ένιωθα πως η καρδιά μου σταμάτησε να χτυπά και τρόμαξα πάρα πολύ. Ένιωθα πως καιγόμουν παντού!”, αναφέρει η Bethany.
 
Παράλληλα, μεγάλο ήταν το σοκ και για τους γονείς της, όταν αντίκρυσαν την κόρη τους τυλιγμένη στους επιδέσμους. Η μητέρα της πάντως δηλώνει αισιόδοξη και ανακουφισμένη που τα μάτια του παιδιού της δεν έπαθαν τίποτα, επειδή φορούσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που είχε αγοράσει λίγο νωρίτερα, εκείνη τη μέρα.

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε