Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Αγωνία τέλος! Βρέθηκε η κόρη γνωστού ηθοποιού που είχε εξαφανιστεί

Αγωνία τέλος! Βρέθηκε η κόρη γνωστού ηθοποιού που είχε εξαφανιστεί

Για τους… λάτρεις του Batman, ο Χάρβεϊ Μπούλοκ, ντετέκτιβ της πόλης Γκόθαμ στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, είναι μια γνωστή φιγούρα. Ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει, ο Ντόναλ Λονγκ πέρασε δυο πολύ δύσκολες εβδομάδες καθώς η 16χρονη κόρη του Τζέιντ είχε εξαφανιστεί.

Αλλά ευτυχώς η ατυχία που πήρε τέλος όταν το 16χρονο κορίτσι βρέθηκε και γύρισε σώα και αβλαβής στην οικογένειά της. Η 16χρονη Τζέιντ είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Υόρκη αλλά το Σάββατο, όπως ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι του διάσημου μπαμπά της, γύρισε στο σπίτι.

Η τελευταία φορά που την είχε δει κάποιος ήταν στις 26 Ιουνίου, όταν συναντήθηκε στο Μπρούκλιν με κάποιον φίλο της. Ο Ντόναλ Λογνκ είχε ξεκινήσει καμπάνια μέσω των social media για να ζητήσει βοήθεια από οποιονδήποτε μπορεί να είχε δει την ανήλικη κόρη του, σημειώνοντας (με στόχο να φοβίσει όποιους ενδεχομένως είχαν πάρει το παιδί) ότι στην έρευνα για τον εντοπισμό της Τζέιντ συμμετείχαν τόσο η αστυνομία της Νέας Υόρκης όσο και το FBI.

Η 16χρονη Τζέιντ με τον πατέρα της (στο βάθος) και τον ηθοποιό Ζιλ Μαρινι

Εκπρόσωπος της οικογένειας δήλωσε ότι «ο Ντόναλ αισθάνεται ευγνώμων για την υποστήριξη όλων και ιδιαίτερα στην αστυνομία της Νέας Υόρκης, το FBI και την ομάδα Team Adam (εθνικό κέντρο για παιδιά που αγνοούνται ή πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης)».

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, η 16χρονη βρέθηκε 400 μίλια μακριά από το σπίτι της, στη Βόρεια Καρολίνα. Αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα τις συνθήκες υπό τις οποίες το 16χρονο παιδί έφυγε από το σπίτι του.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς λεπτομέρειες για την επιστροφή της 16χρονης Τζέιντ, η οποία είναι διεμφυλική και βρίσκεται σε διαδικασία να γίνει γυναίκα. Ο εκπρόσωπος της οικογένειας επιβεβαίωσε μόνο ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση υγείας, φυσική και πνευματική.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε