Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αγόρασαν “παλάτι” 41 εκατ. δολαρίων για τους… υπηρέτες τους [pics]

Αγόρασαν “παλάτι” 41 εκατ. δολαρίων για τους… υπηρέτες τους [pics]

Για τους… “κοινούς θνητούς” θα μπορούσε να θεωρηθεί παλάτι. Για τη βασιλική οικογένεια του Κατάρ είναι απλά ένα σπίτι για να μένει το υπηρετικό προσωπικό…

Πριν από χρόνια, αγοράστηκαν δυο σπίτια το ένα δίπλα στο άλλο στην East 72nd Street. Στόχος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ να το μεταμορφώσουν σε παλάτι. Και το έκαναν. Αυτό, θα μπορούσε να πει κανείς, ότι δεν είναι είδηση.

Επειδή όμως η βασιλική οικογένεια δεν ζει χωρίς τις φροντίδες των υπηρετών, αγόρασαν ακόμα ένα σπίτι, όπου θα διαμένει το υπηρετικό προσωπικό. Φυσικά, γιατί μπορούν… Και πλήρωσαν για να αποκτήσουν το σπίτι μόνο για τους υπηρέτες τους 41 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το ny.curbed.com.

Οι φωτογραφίες του μεσιτικού γραφείου Corcoran δείχνουν πως πρόκειται για ένα υπερπολυτελές σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εμίρης του Κατάρ αγόρασε τα δύο πρώτα σπίτια από το Γαλλικό Λύκειο το 2002 έναντι 26 εκατομμυρίων δολαρίων, όταν το εκπαιδευτικό ίδρυμα μετακόμισε σε άλλο κτίριο.

Για τη μεταμόρφωση των δύο κατοικιών σε ένα μεγάλο παλάτι, χρειάστηκαν πολλά χρόνια μετατροπών και αλλαγών. Και τις μετέτρεψαν σε ένα από τα μεγαλύτερα σπίτια στην πόλη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι διαθέτει εσωτερική πισίνα, δύο ορόφους με κρεβατοκάμαρες, πολλά σαλόνια και μία τεράστια ταράτσα.

Στο υπερπαλάτι που δεσπόζει στην καρδιά της Νέας Υόρκης, αναμένεται να διαμένει ο εμίρης στις επισκέψεις του, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε