Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Άγρια δολοφονία ομογενή μετά την συμμετοχή του σε τρίο!

Πηγή φωτογραφίας: facebook
Πηγή φωτογραφίας: facebook

Νεκρός βρέθηκε ένας 20χρονος ομογενής στο Μπρούκλιν, ύστερα από τη συμμετοχή του σε σεξουαλικό όργιο.

 

Ο Μάνος Οικονομίδης ξυλοκοπήθηκε άγρια και μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “New York Daily News”.

Ο νεαρός βρέθηκε βαριά τραυματισμένος στην εξώπορτα ενός διαμερίσματος στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ και αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, κατέληξε λίγη ώρα μετά.

Η εφημερίδα αναφέρει πως η δολοφονία του νεαρού ομογενή είχε άμεση σχέση με τη συμμετοχή του σε έναν σεξουαλικό όργιο μαζί με έναν άντρα και μια κοπέλα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 20χρονος Μάνος άρχισε να τραβάει με την κάμερα του κινητού όσα διαδραματίζονταν στο δωμάτιο.

Στη συνέχεια, η κοπέλα που συμμετείχε στο όργιο φέρεται να είπε στο αγόρι της (που δεν συμμετείχε) πως την βίασαν, ενώ το βίντεο από τις κάμερες παρακολούθησης των διαμερισμάτων, όπου βρέθηκε ο Οικονομίδης δείχνει τρεις άντρες να τον καταδιώκουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, η σύντροφος του Οικονομίδη (που επίσης δεν συμμετείχε) έλαβε ένα μήνυμα μέσω Instagram το οποίο έγραφε «Το αγόρι σου τα γαμ… όλα και θα τον φροντίσουμε».

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εκτός από τις σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έφερε, διαπιστώθηκε πως τον είχαν μαχαιρώσει αρκετές φορές στο στήθος και την πλάτη.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε