Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Άγριο έγκλημα στο Ντένβερ! Σκότωσε δυο παιδιά και μια γυναίκα μέσα στο σπίτι τους

Δυο παιδιά και μια γυναίκα έπεσαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους, και άλλο ένα παιδί τραυματίστηκε, όταν άγνωστος -μέχρι στιγμής- δράστης βρέθηκε έξω από το σπίτι τους στο Ντένβερ και άρχισε να πυροβολεί.

Τα κρούσματα βίας και οι επιθέσεις με όπλα συνεχίζονται στις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά, το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο Ντένβερ.

Τα πρώτα συμπεράσματα της αστυνομίας κάνουν λόγο για στοχευμένη επίθεση, καθώς οι πυροβολισμοί ήταν μόνο στο συγκεκριμένο σπίτι. Ο αρχηγός της αστυνομίας, Ρόμπερτ Γουάιτ, είπε ότι οι αρχές ειδοποιήθηκαν στις 6.55 π.μ. και όταν μπήκαν στο σπίτι βρήκαν τα πτώματα της γυναίκας και των δυο παιδιών που ήταν κάτω των 10 ετών, καθώς και το τρίτο παιδί που ήταν τραυματισμένο και αυτήν την ώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γειτόνισσας, της Ντέπι Μαρτίνεθ, δεν άκουσε πυροβολισμούς και δεν αντιλήφθηκε τίποτα μέχρι που άκουσε τις σειρήνες των περιπολικών. Επιπλέον, είπε ότι η οικογένεια μετακόμισε σε αυτό το σπίτι πριν από έξι μήνες και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα στη γειτονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε