Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Άγριο ξύλο σε χειρουργείο μεταξύ… γιατρών!

Σε… ρινγκ μετέτρεψε την αίθουσα εγχειρήσεων ένας χειρουργός στη Γερμανία, και μάλιστα κατά τη διάρκεια επέμβασης, όταν επιτέθηκε στον αναισθησιολόγο βάρδιας!
 

Η μία γροθιά του ήταν τόσο δυνατή, που ο αναισθησιολόγος έπεσε στο έδαφος, αφού χτύπησε στον τοίχο και σίγουρα δεν χρειάστηκε “αναισθησιολόγο! Αργότερα τον περιποιήθηκαν για κακώσεις στον λαιμό, το γόνατο, αλλά και στο κεφάλι του…
 
Νοσοκόμος του χειρουργείου που προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, γρονθοκοπήθηκε κι αυτός… Για την ιστορία, ο ασθενής εγχειριζόταν στη μύτη του, αλλά δεν έβλεπε τι γινόταν γύρω του αφού ήταν αναίσθητος!
 
Ο χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος – πυγμάχος, που ζήλεψε τη δόξα του Μάικ Τάισον γρονθοκοπώντας το συνάδελφό του, καταδικάστηκε προχθες σε φυλάκιση τριών μηνών με αναστολή, από δικαστήριο της Νυρεμβέργης.
 
Η ποινή στον ταραξία χειρουργό προβλέπει και πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ, “που θα καταβληθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής” του καταδικασθέντος, αλλά και μικρές αποζημιώσεις για τους δύο ξυλοκοπημένους συναδέλφους.
 
Ο ταραξίας χειρουργός “βγήκε από τα ρούχα του”, όταν διαπίστωσε ότι ο αναισθησιολόγος βάρδιας, που προτιμούσε, είχε κανονική άδεια και θα τον αντικαθιστούσε ένας άλλος!
 
Ο καταδικασθείς απολογούμενος ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την απώλεια του προσωπικού ελέγχου, κάτι που επηρέασε στην απονομή της δικαιοσύνης.
 
Μάλιστα επέλεξε να διακόψει τη συνεργασία του με το νοσοκομείο, να κλείσει το ιατρείο του στην πόλη και να βρει δουλειά σε ένα γειτονικό νοσοκομείο, κάτι που οπωσδήποτε φανερώνει την έμπρακτη μεταμέλειά του για το ατυχές συμβάν εν ώρα εγχείρισης…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε